Rohkema info nägemiseks:

LASEREST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud laserpuhastusteenuste pakkumisele ning laserpuhastusseadmete rentimisele, tuues klientidele innovaatilised ja tõhusad lahendused pindade puhastamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tehnoloogilise innovatsiooni eesliinil seistes oleme pindade puhastamise ja taastamise alal suurepärasuse etalon. Meie missioon on lihtne, kuid sügavamõtteline: 'Pakume tipptasemel laserpuhastusseadmeid, konsultatsioone ja ekspertteenuseid.' Täpsusele pühendumise ja innovatsioonikirega tutvustame teile maailma, kus puhtus kohtub tehnoloogiaga.

Meie tooted

Meie pulss-tüüpi ja CW-tüüpi laserpuhastusseadmete valik on loodud vastama erinevatele puhastusvajadustele. Alates kompaktsetest 100W mudelitest, mis on ideaalsed delikaatseteks töödeks, kuni võimsate 3000W seadmeteni, mis on võimelised toime tulema kõige nõudlikumate ülesannetega, on meie seadmed ehitatud tagamaks efektiivsust, usaldusväärsust ja ohutust.

  • 100W/200W kompaktsed mudelid: Ideaalsed liikuvuse tagamiseks ilma võimsust ohverdamata.
  • 200W/300W mitmekülgsed seadmed: Varustatud õhkjahutuse ja pikendatud kaablitega suurema ulatuse jaoks.
  • 500W/1000W suure võimsusega süsteemid: Vedelikjahutusega pidevaks tööks tööstuskeskkonnas.
  • 1000W, 2000W ja 3000W CW mudelid: Lõplik lahendus kõige keerukamate puhastusülesannete jaoks, pikendatud kaablite ja olulise võimsusega.

Meie seadmed ei ole lihtsalt tööriistad; need on investeeringud teie varade pikaealisusesse ja esteetikasse. Hinnad alates 9000 EUR + KM, puhastuse tipptase on teie käeulatuses.

Meie teenused

Mõistes, et meie klientide rahulolu on ülioluline, pakume põhjalikku järelmüügituge, sealhulgas garantiiteenust, hooldust ja remonti. Meie asjatundlikkus ulatub põhjaliku koolituse pakkumiseni, et tagada teile täielik varustatus laserpuhastuse ohutuks ja tõhusaks kasutamiseks.

Miks valida meid?

Meie laserpuhastuslahenduste valimine tähendab puhtama, jätkusuutlikuma tuleviku poole püüdlemist. Meie loosung, 'Puhasta täpsusega, juhi innovatsiooniga!', võtab kokku meie pühendumuse pakkuda teile tipptehnoloogiat, mis tagab iga kord laitmatud tulemused. Liituge meiega puhtama homse poole püüdlemisel juba täna.

Lisateabe saamiseks meie toodete ja teenuste kohta või detailse konsultatsiooni taotlemiseks võtke meiega ühendust numbril +372 515 7378 või külastage meie veebisaiti. Las me juhatame teid säravama, puhtama tuleviku poole.

LASEREST OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LASEREST OÜ tegevusaruanne 2022

Laserest OÜ eesmärk on pakkuda ettevõtetele ja eraisikutele laserpuhastusteenust, laserpuhastusseadmete renti ning müüki. Alates 2022 aastast on ettevõttele tegevusalana lisandunud: metsakasvatus ja muud metsamajanduse tegevusalad. Aastal 2023 on plaanib ettevõtte osta uus, võimsama top-hat tüüpi laserpuhastusseadme, et klientidele pakutavat teenuse kvaliteeti ja tööjõudlust tõsta. /Digitaalselt allkirjastatud/ Priit Piirisild Juhatuse liige /Digitaalselt allkirjastatud/ Olavi Juhkason Juhatuse liige

Dropdown

kõik artiklid

Taastamise tulevik: kuidas lasertehnoloogia mängu muudab?

Laserpuhastustehnoloogia, protsess, mis kasutab laserenergiat erinevatelt pindadelt saasteainete, katete või jääkide eemaldamiseks, on taastamistööstuses revolu
ssb.ee
Laserpuhastustehnoloogia, protsess, mis kasutab laserenergiat erinevatelt pindadelt saasteainete, katete või jääkide eemaldamiseks, on taastamistööstuses revolutsiooniline. See kontaktivaba ja mitteabrasiivne meetod pakub kõrgetasemelist täpsust, muutes selle ideaalseks delikaatseteks ja detailseteks töödeks. Traditsioonilised taastamismeetodid hõlmavad sageli keemilisi lahusteid, abrasiivset puhastamist või käsitsi hõõrumist. Need tehnikad on küll tõhusad, kuid neil on puudusi, nagu potentsiaalne kahju alusmaterjalile, keskkonnaoht ja terviseriskid. Lasertehnoloogia kasutuselevõtt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.