Rohkema info nägemiseks:

MRJ TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Jõgeva Matusebüroo pakub professionaalset ja austavat matuste korraldamise teenust, sealhulgas surnu transporti üle Eesti 24 tunni jooksul.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MRJ TEENUSED OÜ-s mõistame, et lähedasele hüvasti ütlemine on üks elu kõige sügavamaid hetki. Meie pühendunud meeskond on siin selleks, et tagada see viimane hüvastijätt viiakse läbi suurima austuse, väärikuse ja hoolitsusega. Kaastundliku lähenemisega pakume terviklikke matuseteenuseid ja kalmistutöid, mis austavad lahkunu mälestust, pakkudes samal ajal lohutust leinavatele inimestele.

Meie teenused hõlmavad kõike alates 24-tunnisest lahkunu transpordist üle Eesti kuni hauaplatside hoolika ettevalmistamise ja hoolduseni. Oleme uhked oma võime üle hallata kõiki matusekorralduse aspekte, sealhulgas kirstu- ja urnimatuseid, kremeerimist ja hauakivide paigaldamist. Meie meeskond on osav delikaatsetes ülesannetes nagu haua kujundamine, lillede istutamine ja küünalde süütamine, et luua vaikne ja sobiv austusavaldus.

Tunnustades, et iga elu on ainulaadne, pakume isikupärastatud teenuseid, mis peegeldavad teie lähedase individuaalsust. Alates hauakääbuse tasandamisest ja eemaldamisest kuni hauaplaatide ja -kivide renoveerimiseni, iga detail on teostatud täpsuse ja tundlikkusega. Meie pühendumus laieneb hauapiirete paigaldamisele ja renoveerimisele, tagades, et iga element aitab kaasa väärikale puhkepaigale.

Meie klientidelt kuuleme sageli südamlikke tunnistusi selle kohta, kui palju tuge ja lohutust meie meeskond neile rasketel aegadel pakub. Oleme nende sõnade ees alandlikud ja püüame muuta iga tseremoonia liigutavaks ja meeldejäävaks sündmuseks. Usaldus, mis meile on antud nii olulise sündmuse korraldamiseks, ei ole kergekäeline ja oleme pühendunud kõrgeimatele professionaalsuse ja empaatia standarditele.

MRJ TEENUSED OÜ on rohkem kui lihtsalt matusebüroo; oleme valgusekiir kaotuse pimeduses, juhendades teid igal sammul. Las me oleme teie jaoks olemas, et kanda koormat ja austada teie kallima elu armu ja iluga.

uuri lisaks

MRJ TEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liivi K

Kui kurva ürituse saab kuidagi rõõmsamaks muuta, siis see meeskond seda suudab! Mehed ja naised selles meeskonnas olid ise nii palju toeks, planeerimine ladus ja paindlik. Siirust ja head tahet õhkus igas nende tegemises. Kindlasti soovitan kahe käega neid inimesi oma lähedase viimse teekonna sillutajateks!!!

- Liina K

Väga asjalikud ja viisakad mehed. Ainult positiivsed kiidusõnad. 👍

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Aastaringse hauahoolduse tähtsus

Hauahooldus on praktika, mis hõlmab regulaarset hoolt ja hooldust hauaplatsil. See sisaldab ülesandeid nagu hauakivi puhastamine, muru niitmine, umbrohu eemaldamine ja lillede istutamine. Selline hooldus tagab, et lähedaste viimne puhkepaik püsib väärikas ja austust äratavas seisukorras. Haua hooldamine ei ole ainult ühekordne sündmus pärast matust; see on pidev kohustus. Aastaringne hooldus on oluline, kuna see hoiab ära prahti kogunemise ja ilmastikutingimustest tingitud kahjustuste tekkimise ning peegeldab pidevat austust ja mälestust lahkunule. Haua eest hoolitsemise emotsionaalne

Dropdown

kõik artiklid

Õige mälestusmärgi valimine: juhend hauakivide kohta

Mälestusmärgid on elatud elu käegakatsutav esindus ja ühenduspunkt elavatele, et mälestada ja austada oma lähedasi. Need pakuvad lohutuse ja mõtisklemise kohta,
ssb.ee
Mälestusmärgid on elatud elu käegakatsutav esindus ja ühenduspunkt elavatele, et mälestada ja austada oma lähedasi. Need pakuvad lohutuse ja mõtisklemise kohta, võimaldades inimestel leina töödelda ja tähistada lahkunu mälestust. Hauakivid ei ole ainult isiklikud mälestusmärgid, vaid ka ajaloolised dokumendid, mis pakuvad ülevaadet minevikueludest, ühiskondlikest väärtustest ja genealoogiast. Hauakivide tüübid Püstised hauakivid on kõige levinum mälestusmärkide tüüp, mida sageli valmistatakse graniidist või marmorist ja mida saab isikupärastada inskriptsioonide ja kujundustega. Lamedad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.