Rohkema info nägemiseks:

DAX EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme kogenud meeskond, kes pakub laia valikut ehitusteenuseid alates renoveerimisest kuni suuremahuliste projektideni. Meie põhiväärtusteks on kvaliteet, täpsus ja klientide rahulolu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Ehitusmaailmas on üheks kõige olulisemaks aspektiks kindlasti kvaliteet. Ja kui jutt käib kvaliteedist, siis DAX EHITUS OÜ on kindlasti nimi, mis peaks teie tähelepanu köitma. Oleme pikaajalise kogemusega ehitusettevõte, kes on spetsialiseerunud mitmetele ehitusvaldkondadele, pakkudes laia valikut teenuseid, mis ulatuvad fassaadiremondist üld- ja siseviimistluseni ning elektri- ja üldehitustöödeni.

Teie hoone fassaad on esimene asi, mida teie külalised ja kliendid märkavad. See on teie ettevõtte visiitkaart. DAX EHITUS OÜ pakub fassaadiremondi teenuseid, mis muudavad teie hoone väljanägemise paremaks kui kunagi varem. Meie meeskond omab vajalikku ekspertiisi, et taastada ja renoveerida igasuguseid fassaade, kasutades parimaid materjale ja meetodeid.

Meie siseviimistlustööd on tuntud oma täpsuse ja professionaalsuse poolest. Olgu tegemist kontori renoveerimisega või kodu sisustamisega, meie meeskond suudab luua sisekeskkonna, mis vastab teie unistustele ja vajadustele. Kasutame ainult kvaliteetseid materjale ja täiustatud tehnoloogiat, et tagada kauakestvad ja stiilsed tulemused.

Katus on üks olulisemaid osi igas hoones. DAX EHITUS OÜ pakub katuseehitusteenuseid, mis hõlmavad nii uute katuste ehitamist kui ka olemasolevate katuste renoveerimist ja parandamist. Tagame teie hoone katuse vastupidavuse ja veekindluse.

Tugev vundament on iga hoone alus. Meie kogenud meeskond teostab vundamenditöid, mis tagavad teie hoone struktuurse stabiilsuse ja vastupidavuse.

Elektritöödega tegelemine nõuab suurt täpsust ja teadmisi. DAX EHITUS OÜ elektrikud on koolitatud ja sertifitseeritud, et tagada teie hoones elektrisüsteemi ohutus ja tõhusus.

Üldehitustööd hõlmavad laia valikut ehitusprojekte. Meie meeskond on valmis tegelema erinevate üldehitustöödega, olgu selleks siis uue hoone ehitamine või olemasoleva hoone renoveerimine.

DAX EHITUS OÜ eesmärk on pakkuda oma klientidele kõrgeima kvaliteediga ehitusteenuseid. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud oma tööle ja klientide rahulolu saavutamisele. Oleme alati valmis kuulama teie ehitusprojekti erivajadusi ja pakkuma kohandatud lahendusi, mis vastavad teie ootustele.

Kui otsite usaldusväärset ehituspartnerit, kes suudab teie ehitusprojekti ellu viia, siis võtke meiega ühendust. Oleme valmis pakkuma teile parimaid ehituslahendusi, mis aitavad teil saavutada oma eesmärgid. Teie ehitusprojekt on meie jaoks oluline ning me oleme valmis selle ellu viima.

DAX EHITUS OÜ - Teie usaldusväärne partner ehitusmaailmas!

Võtke meiega ühendust ning leiame sulle sobiva lahenduse!

daxehitus@gmail.com
+372 5551 9146

DAX EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaja K.

Töö teostati täpselt vastavalt plaanile. Olen väga rahul!

- Jüri T.

Teie ehitustööde kvaliteet on tõeliselt hea. Aitäh!

- Reet P.

Teie meeskond oli kiire ja suutis lahendada kõik väljakutsed.

Tulevikuehitus - milised on oodatavad innovatsioonid, mis muudavad ehitusmaailma?

Ehitusmaailm seisab pidevas muutumises, kus uued tehnoloogiad ja ideed mõjutavad seda, kuidas me ehitame ja kuidas meie ümbritsevad struktuurid välja näevad. Tulevikuehitus on täis põnevaid innovatsioone, mis ei mõjuta mitte ainult ehitusprotsesse, vaid ka keskkonda, jätkusuutlikkust ja mugavustaset. Siin uurime mõningaid neist innovatsioonidest, mis kujundavad ehitusmaailma tulevikku. 1. 3D-trükkimine ehituses- Tulevikus ei pruugi me enam ehitusplatsil traditsioonilisel viisil telliskividest ja betoonist seina laduda. 3D-trükkimine võimaldab ehitada struktuure kiiremini ja tõhusamalt,

Dropdown

kõik artiklid

Milline on passiivmaja kontseptsioon ja kuidas see aitab energiakulusid vähendada?

Passiivmaja kontseptsioon on viimastel aastakümnetel järjest rohkem tähelepanu pälvinud tänu oma võimele oluliselt vähendada energiakulusid ning panustada jätku
ssb.ee
Passiivmaja kontseptsioon on viimastel aastakümnetel järjest rohkem tähelepanu pälvinud tänu oma võimele oluliselt vähendada energiakulusid ning panustada jätkusuutliku eluviisi edendamisse. See disainifilosoofia ühendab endas nii säästva ehituse põhimõtted kui ka innovaatilised tehnoloogilised lahendused, luues maja, mis suudab peaaegu iseseisvalt tagada optimaalse sisekliima ning minimaalsed energiatarbed. Passiivmaja on hästi isoleeritud, tihendatud ja varustatud tõhusate energialahendustega. Sellel on mitmeid olulisi omadusi, mis aitavad vähendada energiakadusid: Suurepärane

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.