Rohkema info nägemiseks:

GREEN GRAVELS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1524; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GREEN GRAVELS OÜ kohta arvamuslugu!"

GREEN GRAVELS OÜ hetkeolukord

Juba 1524 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Green Gravels OÜ klaasvahtkillustiku tehas valmis 2022. aastal. Tehase ehitamiseks saadi toetust Euroopa Regionaalarengu Fondist. Tehas annab olulise panuse Eesti klaasijäätmete taaskasutusse – aastas võetakse ringlusse ca 11 000 tonni klaasijäätmeid, millest toodetakse kuni 60 000m3 VitriCel kergkillustikku aastas.

Green Gravels OÜ koostööpartneriteks on klaasitöötlejad, jäätmekäitlejad, pakendiettevõtted ning efektiivsetele lahendustele avatud kavandajad, professionaalsed ja eraehitajad ning ehitusmaterjalikauplused.

2022. aastal investeeriti põhivarasse 854 237 eurot.

2022. aasta müügitulu oli 1 426 672 eurot ja ettevõte teenis 420 699 eurot kahjumit.

2023. aastal jätkatakse oma põhitegevusega.

Raamatupidamise aastaaruanne kajastab asjakohaselt ja tõepäraselt Green Gravels OÜ vara, kohustusi ja omakapitali ning majandustegevuse tulemust.

Juhatuse hinnangul on Green Gravels OÜ jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

Ettevõte müüb oma tooteid (kergkillustik originaal ja – väikefraktsioonis) peamiselt efektiivsetele lahendustele avatud kavandajatele, professionaalsetele ja eraehitajatele ning ehitusmaterjali-kauplustele. Ettevõtte põhiliseks tooraine ostukohaks on kohalik turg ning vähesel määral import Läti ja Leedu Vabariigist. Klaasijäätmete ostu ja töötlemise sektor, milles Green Gravels OÜ tegutseb, on ühiskonna kasvava keskkonnateadlikkuse tõttu äärmiselt perspektiivikas, samas energia- ja gaasihindade ning transpordikulude kulusurve võib olla ettevõttele tõsiseks väljakutseks.

Ettevõtte lähituleviku plaanide kohaselt plaanitakse tehnoloogiliste investeeringute tegemist Järvakandi tehase tootmisliini efektiivsuse tõstmiseks, ladustamis ja -laadimiskonveieri rajamist ning nii klaasijäätmete, kui ka valmistoodangu laopindade kaasajastamist. Planeeritud investeeringuid on plaanis rahastada väliste laenufinantseerimiste abil.

Ettevõtte tegevust iseloomustavad peamised suhtarvud: 2022 2021

Lühiajalise

Lühiajalise võla kattekordaja = võla 0,47 0,15 käibevara/lühiajalised kohustised kattekordaja

Likviidsuskordaja =

Likviidsuskordaja 0,10 0,11 (käibevara-varud)/lühiajalised kohustised

Maksevalmiduse Maksevalmiduse kordaja = 0,00 0,09 kordaja raha/lühiajalised kohustised

Omakapitali Omakapitali võlasiduvus = -25,08 40,05 võlasiduvus kohustised/omakapital

Puhaskasumi Puhaskasumi määr = -29% -37561% määr puhaskasum/müügitulud

Ärikasumi Ärikasumi määr = -24% -37566% määr ärikasum/müügitulud

Omakapitali Omakapitali puhasrentaablus = -152% -48% puhasrentaablus puhaskasum/omakapital

Koguvara Koguvara puhasrentaablus = -6% -1% puhasrentaablus puhaskasum/koguvarad

GREEN GRAVELS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.