Rohkema info nägemiseks:

UUS MAA ÄRIKINNISVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1365; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta UUS MAA ÄRIKINNISVARA kohta arvamuslugu!"

UUS MAA ÄRIKINNISVARA OÜ hetkeolukord

Juba 1365 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Uus Maa Ärikinnisvara OÜ loodi 2018. aastal Kinnisvarabüroo Uus Maa OÜ tütarfirmana, mille tulemusena varasema äripindade osakonna tegevus viidi eraldi ettevõtte alla. Uus Maa Ärikinnisvara põhitegevuseks on ärikinnisvara vahendamine, kinnisvarainvesteeringute konsulteerimine, arendusprojektide juhtimine ja tehingute nõustamine.

2022. aastal jätkas Uus Maa Ärikinnisvara OÜ enda strateegia elluviimist. Meie visioon on olla ärikinnisvara turustandard. Uus Maa Ärikinnisvara väärtustab suurepäraseid suhteid ja pakub täisteenust ja innovatsiooni. 2022. aasta alguses avaldas Uus Maa Ärikinnisvara majandustegevusele mõju sõjategevus

Ukrainas ning 2022. aasta teises pooles kiireloomuline inflatsioon ja euribori tõus, mis kokkuvõtteks vähendas vahendustehingute arvu.

2023. aasta prognoose mõjutab sõjategevus Ukrainas, mis on muutnud majanduskeskkonna, sh kinnisvaraturu ebakindlaks ja samuti siiani kõrge inflatsioon ja euribor.2023. aasta finantsseisu on seoses poliitilise olukorraga keerukas prognoosida. Meie eesmärk on hoida ettevõte stabiilsena, kohaneda efektiivselt ka muutuva turuolukorraga ning hoida kulud ja tulud tasakaalus.

Sellegipoolest prognoosime aastaks 2023 ettevõtte käibekasvu võrreldes eelmise aastaga. Käibe kasv on tingitud efektiivsemast majandamisest ja vahendustehingute hulga kasvust.

2023. aasta strateegiline tegevuskava: - kasvatame agentide arvu; - arendame tööprotsesse; - pöörame veelgi rohkem tähelepanu koolitusprotsessidele; - teeme aktiivset koostööd kinnisvaraarendajatega suurendades arenduste arvu; - tunnustame oma agente, nad on ettevõtte suurim väärtus; - eristume teistest kinnisvarabüroodest kasutades isiklikku turundust.

Seisuga 01.03.2023 on Uus Maa Ärikinnisvara juhatuse liikmed Danel Talpsepp, Kristjan Ploompuu, Eduard

Sorokin ja Mika Erik Sucksdorff. Tegevjuhiks on Danel Talpsepp.

UUS MAA ÄRIKINNISVARA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.