Rohkema info nägemiseks:

TRUSTONE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgseid ehitusteenuseid, mis hõlmavad ehituspuusepatöid, terrasside ehitamist, aedade rajamist, katuste renoveerimist, põrandatöid ning puitfassaadide paigaldamist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Millega meie ettevõte tegeleb?

Ehituspuusepatööd on meie südameasi ning oleme end pühendanud tipptasemel teenuste pakkumisele. Olles valdkonna eksperdid, võtame endale väljakutseid nii väikeste kui ka suurte projektidega, kandes hoolt iga detaili eest, et tagada lõpptulemus, mille üle nii meie kui ka klient uhkust tunnevad.

Mitte ainult ehituspuusepatööd ei ole meie ainus tugevus. Oleme laiendanud oma teenuste valikut, et pakkuda klientidele täielikku lahendust alates põrandatöödest kuni puitfassaadide paigaldamiseni. Plaatimise, korterite renoveerimise, terasside ehitamise, parketi paigaldamise ja piirete ehitamise valdkonnad on meie kätes sama professionaalsed ja tähelepanelikult läbimõeldud nagu meie ehituspuusepatööd.

Plaatimise valdkonnas loome mitte ainult praktilisi lahendusi, vaid paneme rõhku ka esteetikale, tagades, et iga pind oleks mitte ainult vastupidav, vaid ka visuaalselt ahvatlev. Korterite renoveerimisel anname vanale uue hingamise, keskendudes funktsionaalsusele ja kaasaegsele disainile. Meie puitfassaadide paigaldamisel kasutame kvaliteetseid materjale ja loome vastupidavaid ning ilmastikukindlaid lahendusi, mis lisavad hoonele stiili ja iseloomu.

Terasside ehitamisel võtame arvesse mitte ainult materjale ja ehituskonstruktsiooni, vaid ka klientide vajadusi ja soove, luues väliruumi, mis on hubane, praktiline ja vastupidav. Parketi paigaldamisel keskendume nii materjalide kvaliteedile kui ka paigaldamise täpsusele, tagades sooja ja elegantse põrandakatte. Piirete ehitamisel ühendame funktsionaalsuse ja disaini, luues turvalised ja visuaalselt atraktiivsed piirangud.

Meie eesmärk on olla klientide usaldusväärne partner igas ehitusprojektis. Seega, kui otsite professionaalset meeskonda, kes suudab pakkuda mitmekülgseid ehitusteenuseid, alustades ehituspuusepatöödest kuni renoveerimise ja muude erinevate valdkondadeni, siis olete jõudnud õige kohani. Oleme siin selleks, et muuta teie ehitusunelmad reaalsuseks ning tagada, et iga projekt lõppeks mitte ainult kvaliteetselt, vaid ka nauditavalt.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

TRUSTONE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari P.

Teie meeskond tegi väga head tööd minu maja puitfassaadi paigaldamisel ja ka terassi ehitamisel.

- Jaan M.

Teie meeskond on alati täpselt ja õigeaegset tööd teinud ning kvaliteet on alati hea. Kindlasti soovitan!

- Kert K.

Teie meeskond on alati olnud usaldusväärne ja professionaalne ning tulemused on alati head!

Puitfassaadid: Kas ainult ilu pärast või ka praktilisust silmas pidades?

Maja fassaad on esimene asi, mida meie kodust näeme ja see annab esmamulje kogu hoone iseloomust. Kui tavaliselt seostatakse puitfassaade eelkõige ilu ja soojustundega, siis tegelikult on need palju enamat kui lihtsalt visuaalne kaunistus. Trustone OÜ eksperdid selgitavad, miks puitfassaadid pakuvad nii esteetilist naudingut kui ka praktilist kasu. Looduslik ilu ja soojus: Puitfassaadi sarm Puit on materjal, mis lisab hoonele loomuliku soojustunde ja ajatu elegantsi. Puitfassaadidega majad sulanduvad suurepäraselt looduskeskkonda ning loovad soojuse ja kodutunde, mida raske on teiste

Dropdown

kõik artiklid

Plaatimistööde olulisus sisekujunduses - mida tasub teada?

Sisekujundus on palju enamat kui lihtsalt mööbli paigutamine ja seinte värvimine. Detailidel on suur roll, kui soovime luua ruumi, mis on mitte ainult visuaalse
ssb.ee
Sisekujundus on palju enamat kui lihtsalt mööbli paigutamine ja seinte värvimine. Detailidel on suur roll, kui soovime luua ruumi, mis on mitte ainult visuaalselt ahvatlev, vaid ka funktsionaalne ja vastupidav. Üks selline oluline detail on plaatimine. Plaatimine mitte ainult ei lisab ruumile erilist stiili, vaid pakub ka mitmeid praktilisi eeliseid. Selles artiklis uurime, miks plaatimistööd on olulised sisekujunduses ja mida tasub teada selle olulise elemendi kohta. 1. Vastupidavus ja vastupidavus ajaproovile Plaatimine on tuntud oma vastupidavuse poolest. Korralikult paigaldatud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.