Rohkema info nägemiseks:

EST BYGG OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme ehitus- ja renoveerimisteenuste pakkumisega, luues unikaalseid ja kvaliteetseid elu- ja ärikeskkondi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Ühendame mitmekesiseid oskusi ja kogemusi, olles ühiselt pühendunud kõrgeimatele standarditele, loomingulisusele ning klientide rahulolu tagamisele.

EST BYGG pakub laia valikut ehitus- ja renoveerimisteenuseid, et muuta teie unistused reaalsuseks. Olgu selleks siis uue kodu ehitamine või olemasoleva renoveerimine, meie meeskond on valmis aitama teil igal sammul. Meie eesmärk on tagada, et teie kodu vastaks täielikult teie visioonile ja vajadustele.

Hoone fassaad on esimene asi, mida inimesed märkavad, seega on oluline, et see jätaks unustamatu mulje. EST BYGG spetsialistid suudavad muuta iga hoone fassaadi tõeliseks kunstiteoseks. Samuti pakume kvaliteetset siseviimistlust, et muuta teie interjöör hubaseks ja stiilseks.

Meie kogenud meeskond võtab enda kanda põrandatööd, plaatimise ja soojustustööd. Olgu teie eesmärk puitpõrandate paigaldamine või tõhusa soojustuslahenduse leidmine, saate kindel olla, et meie professionaalid teevad töö kiiresti ja täpselt.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma ehitus- ja renoveerimisprojektidele, siis EST BYGG on valmis teie unistusi ellu viima. Meie meeskond on pühendunud kvaliteedile ja tähtaegadest kinnipidamisele ning oleme alati valmis pakkuma teile parimaid lahendusi.

Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse!

Vaata rohkem

EST BYGG OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Peeter P.

Meie kodu renoveerimine oli täpselt selline, nagu soovisime.

- Liisa K.

Nad muutsid meie äripinna täiesti uueks ja innovaatiliseks.

- Mati M.

Projekt kulges väga edukalt. Kõik sai valmis õigeks ajaks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 nõuannet, kuidas hoida eramu ehitusprojekti eelarve kontrolli all

Eramu ehitamine on suur investeering ning üks olulisemaid aspekte, mida tuleb projekti käigus jälgida, on eelarve. Ehitusprojekti eelarve kontrolli all hoidmine võib olla keeruline, kuid järgides neid viit nõuannet, saate tagada, et teie ehitusprojekt jääb eelarve piiresse ning vältida ootamatuid kulutusi. Koostage realistlik eelarve Enne projekti alustamist tuleb koostada eelarve, mis arvestab kõigi vajalike kuludega, sealhulgas ehitusmaterjalide, tööjõu, projekteerimise ja litsentsidega. Kui eelarve on koostatud, tuleb seda jälgida ning teha vajadusel kohandusi vastavalt projekti käigule.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas planeerida eramu ehitustööd: 6 olulist sammu

Kui otsustate oma unistuste kodu ehitada, on oluline järgida mõningaid samme, et tagada ehitusprotsessi sujuv kulgemine. Siin on kuus olulist sammu, mida peaks
ssb.ee
Kui otsustate oma unistuste kodu ehitada, on oluline järgida mõningaid samme, et tagada ehitusprotsessi sujuv kulgemine. Siin on kuus olulist sammu, mida peaks kaaluma eramu ehitustööde planeerimisel. Leidke kvaliteetne ehitusettevõte Kvaliteetse ehitusettevõtte leidmine on esimene ja kõige olulisem samm. Võtke aega, et uurida erinevaid ettevõtteid, nende tausta ja mainet. Küsige viiteid ja vaadake nende varasemaid töid. Kui olete leidnud sobiva ehitusettevõtte, koostage nendega kindel leping, mis hõlmab kõiki projekti detaile, sh tööde ulatust, hindu ja tähtaegu. Koostage eelarve

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.