Rohkema info nägemiseks:

KILESPETS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Autoklaaside toonimine, turvakile paigaldus, merealuste ja autode ülekleepimine. Majaklaaside päikesekaitse- ja turvakiled. Eritehnika klaaside toonimine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KILESPETS OÜ usub, et teie akende selgus peegeldab teie elukvaliteeti. Olgu see siis teel sõites või kodus lõõgastudes, meie missiooniks on tõsta teie mugavust ja turvalisust meie spetsialiseeritud teenuste kaudu. Me ei ole lihtsalt ettevõte; me oleme teie rahu ja stiili kaitsjad.

Meie ekspertiis seisneb autoklaaside toonimises ja turvakile paigaldamises. Me muudame teie sõidukeid ja hooneid, pakkudes kaitset päikese kahjulike kiirte ja maailma uudishimulike pilkude eest. Meie teenused on loodud pakkumaks teile Varju, Turvalisust ja Stiili, kolme sammast, millele meie maine on üles ehitatud.

Oma sõidukitele pakume teenuste valikut, sealhulgas autoklaaside toonimist, mis blokeerib kahjuliku UV-kiirguse, peegeldab soojust ja suurendab teie klaasi vastupidavust. See ei ole ainult kaitse; see on ka teie sõiduki esteetilise veetluse tõstmine. Meie toonimisteenused tagavad kuni 70% soojuse peegeldumise, hoides teie auto sisemuse jaheda ja mugavana ning lisades privaatsuse elemendi.

Meie oskused ulatuvad erivarustuse klaaside toonimiseni rasketehnika jaoks, nagu laadurid ja traktorid, samuti veealuste ja autode pealeliimimise lahendusteni. Me vastame mereentusiastide vajadustele, pakkudes paatidele ja jetidele komplekteerimisteenuseid, tagades, et teie seiklused vees on nii turvalised kui ka stiilsed.

Kui on tegemist hoonetega, pakume päikesekaitse- ja turvakile majaklaasidele. Need kiled kaitsevad mitte ainult päikesesoojuse eest, vaid suurendavad ka teie kinnisvara turvalisust. Meie valikusse kuuluvad matid kiled ja dekoratiivkiled, et lisada teie klaaspindadele elegantsi puudutus.

Meie pühendumust tipptasemele peegeldab meie poolt kasutatavate brändide kvaliteet. Me valime ainult parimad materjalid, et tagada teie investeering meie teenustesse pikaajalist väärtust ja rahulolu. Kutsume teid uurima meie veebisaiti, rohkem teada saama meie teenuste kohta ja küsima hinnapakkumist. Las meie oleme need, kes lisavad teie maailmale selle lisakihi kaitset ja peensusi.

Jätkates KILESPETS OÜ veebisaidi kasutamist, nõustute meie privaatsuspoliitikaga, mis on loodud kaitsma meie mineviku, oleviku ja tulevaste klientide privaatsust vastavalt Eesti Vabariigi ja Euroopa Liidu seadustele.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KILESPETS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 põhjust, miks valida professionaalne autoklaaside toonimine

Autoklaaside toonimine ei ole ainult esteetiline valik; see on praktiline investeering teie sõiduki funktsionaalsusesse ja teie enda mugavusse. Professionaalne autoklaaside toonimine pakub hulgaliselt eeliseid, mida isetegemise komplektid lihtsalt ei suuda pakkuda. Siin on viis veenvat põhjust, miks valida professionaalsed autoklaaside toonimise teenused. Suurendatud privaatsus ja turvalisus Professionaalne autoklaaside toonimine pakub lisakihti privaatsust teile ja teie reisijatele. Erinevate toonimistasemete hulgast saate valida, kui palju soovite oma auto sisemust uudishimulike pilkude

Dropdown

kõik artiklid

Turvakilede eelised kodu- ja kontorikasutuses

Turvakiled on aknakile tüüp, mis on mõeldud klaasi tugevdamiseks, pakkudes lisakaitset purunemise, löökide ja kahjuliku UV-kiirguse eest. Need kiled on valmista
ssb.ee
Turvakiled on aknakile tüüp, mis on mõeldud klaasi tugevdamiseks, pakkudes lisakaitset purunemise, löökide ja kahjuliku UV-kiirguse eest. Need kiled on valmistatud kõrge tõmbetugevusega polüestrist, mis on liidetud tugevate liimidega, luues tugeva barjääri, mis hoiab kokkupõrkel klaasikilde koos. Turvakilede areng ulatub mitme aastakümne taha, materjalide ja liimide oluliste täiustustega, mis on viinud tänapäeval saadaolevate vastupidavate toodeteni. Tehnoloogilised edusammud on võimaldanud luua kile, mis ei ole ainult kaitsev, vaid ka energiatõhus ja esteetiliselt meeldiv. Suurenenud kaitse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.