Rohkema info nägemiseks:

PLAADI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 867; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta PLAADI OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast PLAADI OÜ maailma, kus me muudame tavalise erakordseks oma kohandatud portselanist keraamiliste toodetega. Meie missioon on lihtne: pakkuda võrdlematut kvaliteeti ja meisterlikkust igas loodud tükis, alates kaminatest kuni valamuteni, ja piirdeaedadest kuni treppideni. Üle viie aasta kogemustega oleme lihvinud oma oskusi lõikamises, freesimises ja paigaldusteenustes, et tagada teie visiooni teostumine.

Meie teenused on kohandatud vastavalt iga projekti ainulaadsetele vajadustele, olgu selleks siis stiilne, modernne kaminavooderdus või elegantsete trepiastmete komplekt teie koju või äri. Oleme uhked oma võime üle tegeleda mis tahes keerukusega projektidega, pakkudes tulemusi, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad ootusi. Meie laialdane materjalide valik on alati meie laos saadaval ning me saame abistada plaatide otse tehasest konkurentsivõimelise hinnaga tellimisel.

PLAADI OÜ juures on täpsus meie lubadus. Meie tipptasemel tehnikad hõlmavad 45-kraadise nurga all lõikamist, kohandatud suurusega plaatide lõikamist, aukude freesimist ja veejoaga täiuslikke sirgeid lõikeid. Samuti oleme spetsialiseerunud plaatide nurkade ümardamisele, et saavutada täpselt soovitud välimus. Ja meelerahu tagamiseks pakume garantiid kogu meie tööle.

Meie pühendumus tipptasemele ulatub kaugemale meie toodetest. Pakume tasuta mõõtmisi ja konsultatsioone, et teie projekt saaks õige alguse. Ja disaineritele on meil eripakkumised, mis vastavad teie loovatele vajadustele. Kui valite PLAADI OÜ, saate teenuse asemel partneri, kes on investeerinud teie ruumi ilu ja vastupidavusse.

Valmis tooma elegantsi oma keraamikasse? Võtke meiega ühendust telefonil +372 5812 3415 või +372 5378 1169, või saatke meile e-kiri aadressil info@plaadi.ee. Loome koos midagi kaunist.

Kontakt

PLAADI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan P.

Suurepärane töö, täpsus ja elegants igas plaatimise detailis!

- Kati S.

Nende konsultatsioonid aitasid meil teha parimad otsused meie keraamika valikul.

- Peeter R.

Kohandatud suurused ja täiuslikud lõiked muutsid meie ruumi tõeliselt eriliseks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas võivad eritellimusel valamud muuta teie köögi välimust?

Köök on kodu süda ja iga detail selle kujunduses aitab kaasa ruumi üldisele õhkkonnale ja funktsionaalsusele. Eritellimusel valamud pakuvad erilist võimalust tõsta nii köögi esteetikat kui ka praktilisust. Siin on viis transformeerivat eelist, mida eritellimusel valamu köögi kujundusse lisamine võib tuua. Esteetiline veetlus ja isikupärastamine Eritellimusel valamud on teie isikliku stiili avaldus. Neid saab valmistada sobima igasuguse disainimotiiviga, alates klassikalisest elegantsist kuni modernse minimalismini, tagades, et teie köök paistab silma eristuva välimusega. Eritellimusel

Dropdown

kõik artiklid

Millised on täpselt lõigatud kivikeraamika kasutamise eelised sise- ja välistingimustes?

Kivikeraamika on vastupidav keraamiline materjal, mis on tuntud oma tugevuse ja mitmekülgsuse poolest. Kõrgel temperatuuril põletatuna muutub see veekindlaks ja
ssb.ee
Kivikeraamika on vastupidav keraamiline materjal, mis on tuntud oma tugevuse ja mitmekülgsuse poolest. Kõrgel temperatuuril põletatuna muutub see veekindlaks ja temperatuurimuutustele vastupidavaks, muutes selle ideaalseks valikuks nii sise- kui ka välistingimustes kasutamiseks. Kivikeraamika esteetiline veetlus ja funktsionaalsed omadused teevad sellest lemmiku koduomanike, sisekujundajate ja ehitusprofessionaalide seas. Selle vormitavus, tekstuuritavus ja värvitavus võimaldavad laia disainivõimaluste valikut. Täpse lõikamise protsess Täpne lõikamine kivikeraamika disainis hõlmab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.