Rohkema info nägemiseks:

REISIHUNT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 10468; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 6+ "Kirjuta REISIHUNT OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte, Reisihunt, on loodud reisijate ja seiklushimuliste inimeste jaoks, kes otsivad unikaalseid ja taskukohaseid reisikogemusi. Meie missiooniks on leida sulle parim hinnaga reisikorraldaja, et saaksid nautida oma unistuste puhkust ilma muretsemata ja kulutusi kartmata.

Meie meeskond koosneb kogenud reisispetsialistidest ja entusiastidest, kes jagavad kirge reisimise vastu. Oleme valmis aitama sul leida ideaalse reisi sihtkoha, sõltumata sellest, kas unistad päikeselisest rannapuhkusest, seikluslikust matkast või kultuuririkkast linnapuhkusest.

Üks meie eripäradest on \"Stars effect,\" mis tähendab, et meie poolt valitud reisikorraldajad ja pakkumised on hoolikalt sõelutud ja hindamisel läbinud kõrgekvaliteedilise kontrolli. See tagab, et sinu reisikogemus oleks täis sära ja naudingut ning vastaks sinu ootustele.

Muretu broneerimine on meie teine nimi. Pakume paindlikke maksetingimusi, mis võimaldavad sul oma reisi rahulikult planeerida ja broneerida. Lisaks pakume tuge ja nõuandeid igal sammul, et sinu reisikava oleks sujuv ja muretu.

Reisihunt on sinu usaldusväärne reisiplaanide tippkaaslane. Lubame, et meie abiga leiad alati parima hinnaga reisi ning saad nautida unustamatut puhkust. Olgu sinu järgmine seiklus lähedal või kaugel, oleme siin, et sind aidata. Valmis koos meiega reisima?

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

REISIHUNT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan P.M.

Reisihunt pakub alati hea hinna ja paindlikkusega valikuid! Olen oma reisidega alati väga rahul ja naudin kõiki pakutavaid võimalusi.

- Kadi T.

Reisihunt on mu jaoks alati olnud esimene valik, kui soovin kvaliteetset ja kuluefektiivset reisi broneerida. Suurepärane teenindus!

- Mari K.

Mulle meeldib, et Reisihunti kasutades olen alati oma reisi broneerinud väga kiiresti ja paindlikult. Soovitan soojalt!

Uus talvesihtkoht Jordaania on eksootiline igas mõttes - avastamist ootavad kõrbemaastikud, tulisoolane Surnumeri, Punase mere korallid ja muidugi aukartustäratav ajalugu!

Talvepuhkuse planeerimine on alati põnev ja võimalus avastada uusi sihtkohti on midagi erilist. Üks selline eksootiline talvesihtkoht on Jordaania, mis pakub reisijatele unikaalset kogemust, ühendades endas eksootilise kultuuri, rikkaliku ajaloo ja looduse ilu. Miks peaksite valima Jordaania oma järgmiseks reisisihtkohaks? Siin on mõned head põhjused: Mine maitserännakule! Jordaania toit on tõeline kulinaarne avastus. Kohalik köök on mitmekesine ja maitselt rikas, ning see on oluline osa Jordaania kultuurist. Ühised söömaajad pere ja sõpradega on oluline traditsioon, mis võimaldab kogeda

Dropdown

kõik artiklid

REISIHUNT OÜ tegevusaruanne 2022

Reisihunt OÜ, mis asutati 31. augustil 2018, on kiiresti kasvav ettevõte, mis on pühendunud turismiteenuste pakkumisele. Ettevõtte põhitegevusalaks on lennu-, l
ssb.ee
Reisihunt OÜ, mis asutati 31. augustil 2018, on kiiresti kasvav ettevõte, mis on pühendunud turismiteenuste pakkumisele. Ettevõtte põhitegevusalaks on lennu-, laeva- ja pakettreiside vahendamine ning müük nii äri- kui ka eraklientidele. Reisihunt OÜ on loonud platvormi, mis pakub igaühele võimaluse leida kõige soodsam reisipakett ning aitab komplekteerida klientide reisi algusest lõpuni. Lisaks korraldab ettevõte ka koolilõpureise ja firmaüritusi, pakkudes seeläbi laia valikut teenuseid. Reisihundi pakutavate reisidega on võimalik tutvuda aadressil www.reisihunt.ee. Siit leiate laia valiku

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.