Rohkema info nägemiseks:

O.V.R. COMMERCE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie kogenud spetsialistid teostavad kõiki töid alates elektrokabli paigaldusest kuni komplekssete turvasüsteemide loomise ja hooldamiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

O.V.R. COMMERCE OÜ on noor ja ambitsioonikas ettevõte, mille peamine eesmärk on pakkuda kõrgekvaliteedilisi elektromontaažitöid ning videovalve ja turvasüsteemide lahendusi. Alates 2018. aastast oleme keskendunud sellele, et täita oma klientide vajadused kiiresti ja professionaalselt, järgides rangelt Eestimaa norme ja nõudeid.

Meie ettevõte asutati 2018. aastal, et tuua turule uus lähenemine elektroonika ja turvalisuse valdkonnas. Olles oma ala spetsialistide meeskond, paneme suurt rõhku kvaliteedile, täpsusele ja klientide rahulolule. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on saanud oma hariduse ja oskused mitmesugustes valdkondades. Omame süvitsi minevat teadmistepagasit elektroonikast, elektrob sikkerateenustest ja turvasüsteemidest.

Pakume laia valikut teenuseid, et rahuldada erinevaid vajadusi. Elektromontaažitööde hulka kuuluvad kõik vajalikud teenused alates pistikute ja lülitite paigaldusest kuni komplekssete elektriliste süsteemide ehitamise ja hooldamiseni. Meie kogenud meistrid teostavad kõik tööd vastavalt kõrgeimatele kvaliteedistandarditele, tagades, et kõik meie lahendused on ohutud ja efektiivsed.

Pindade ettevalmistus ja puurimistööd on samuti meie põhiteenuste hulgas. Meie meeskond on pädev teostama erinevaid ettevalmistustöid, sealhulgas pindade lõhkumist ja kaablite paigaldamist, et tagada elektritööde sujuv kulgemine. Erinevad puurimistööd, sealhulgas pistikute ja lülitite paigaldamisega seotud puurimine, on samuti osa meie teenustest, et luua teie kodus või ärihoones täiuslik elektrisüsteem.

Videovalve ja turvasüsteemide valdkonnas pakume mitmekesiseid lahendusi alates lihtsatest kodu- ja kontorivalvesüsteemidest kuni keerukamate tööstuslike turvasüsteemideni. Meie teenuste hulka kuuluvad videovalvesüsteemide müük, paigaldus, süsteemide värskendamine ja seadistamine ning kaugvaatlus. Meie eesmärk on pakkuda turvalisust ja meelerahu, sõltumata teie vajaduste keerukusest.

O.V.R. COMMERCE OÜ-l on au pakkuda oma klientidele parimaid lahendusi ja teenuseid, mille eesmärk on tagada teie rahulolu ja turvalisus. Meie meeskond on alati valmis leidma parimaid lahendusi teie elektri- ja turvasüsteemide vajadustele, kasutades uusimaid tehnoloogiaid ja metoodikaid.

kodulehele

O.V.R. COMMERCE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis R.

Teenuse kvaliteet ja töö kiirus olid suurepärased. Kindel valik edaspidiseks.

- Rando K.

Väga pädev meeskond, kes lahendas meie probleemid kiiresti ja tõhusa

- Karl S.

Töö tehti täpselt ja õigeaegselt. Soovitan kindlasti, kui vajate usaldusväärset teenusepakkujat

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

O.V.R. COMMERCE OÜ tegevusaruanne 2023

O.V.R. Commerce OÜ tegeles 31.12.2023.a lõppenud majandusaastal muud electritöödO.V.R. Commerce OÜ müügitulu 83 239.16 euro. Materiaalsesse põhivarasse O.V.R. Commerce OÜ 2023.aasta jooksul investeering 21 122 euro. Juhatus koosneb ühest liikmest. Juhatuse liige ei ole saanud juhatuse tasu ja soodustused

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et sinu kodu vajab elektriohutuse kontrolli

Kodueigentajatena võtame sageli elektri mugavust iseenesestmõistetavana, unustades, et meie elektrisüsteemid vajavad ohutult ja tõhusalt toimimiseks regulaarset
ssb.ee
Kodueigentajatena võtame sageli elektri mugavust iseenesestmõistetavana, unustades, et meie elektrisüsteemid vajavad ohutult ja tõhusalt toimimiseks regulaarset hooldust. Tunnuste äratundmine, mis viitavad sellele, et teie kodu võib vajada elektriohutuse kontrolli, on hädavajalik võimalike ohtude ärahoidmiseks ja teie pere ning vara heaolu tagamiseks. Elektriohutuse kontrollide mõistmine Elektriohutuse kontroll on teie kodu elektrisüsteemi põhjalik ülevaatus. See hõlmab juhtmestiku, pistikupesade, lülitite ja elektripaneelide kontrollimist, et veenduda nende heas seisukorras ja vastavuses

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.