Rohkema info nägemiseks:

SKRIVERU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume eksklusiivseid logoga kingitusi ja eritellimusel kingikomplekte, mis on hoolikalt kohandatud teie brändi identiteediga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus kingituste tegemine muutub meeldejäävaks kogemuseks, kus iga kingitus on tänuavaldus ja kus teie brändi olemus on iga pakkumise juures kapseldatud. SKRIVERU OÜ-s oleme spetsialiseerunud kingituste kureerimisele, mis resoneerivad teie ettevõtte identiteediga, tagades, et teie andmise žest paistab silma isikliku puudutusega.

Meie valik logoga suveniire ja kingikomplekte on enamat kui lihtsalt esemed; need on teie ettevõtte teekonna narratiiv, lugu, mis on jutustatud läbi suurepäraste maitsete ja tekstuuride. Rikkalikest, sametistest kihtidest meie eritellimusel logoga šokolaadides kuni magusate ja soolaste naudinguteni, mis täidavad meie kingikorve, iga toode on tunnistus teie brändi kvaliteedi ja eristumise pühendumusest.

Kui läheneb pühade hooaeg, võib täiuslike jõulukingituste otsing olla hirmutav. Kuid SKRIVERU OÜ-ga võite jätta hüvasti pühade kingituste peavaluga. Oleme siin, et aidata teil kokku panna jõulukomplekte, mis on mitte ainult ilusad ja praktilised, vaid kannavad ka teie ettevõtte logo ainulaadset märki. Kujutage ette oma töötajaid, äripartnereid ja kliente, kes avavad kingituse, mis võib sisaldada:

  • Šokolaade teie ettevõtte logoga
  • Kohandatud suveniire
  • Bränditud komme
  • Isikupärastatud kingikomplekte

Ja see pole veel kõik. Pakume ka mitmesuguseid teesid, juustusnäkke, kastmeid, jooke Eesti mahe tootjatelt ja palju muud. Me teeme koostööd mitmesuguste ettevõtetega, et tagada teie kingituse saaja tõeline rõõm.

Kui olete kaotanud kingiideed, pidage meeles, et SKRIVERU OÜ-l on kõik, mida vajate erakordsete jõulukingituste jaoks. Kui teil on küsimusi meie toodete kohta või olete juba valinud oma jõulukingid meie saidilt, ärge kõhelge meiega ühendust võtmast. Koos teeme selle aasta jõulud teie töötajatele, äripartneritele ja klientidele unustamatuks.

Kõige loovamate ideede jaoks pöörduge meie poole! Alates moosidest kuni jookideni, magusatest maiustest kuni soolaste suupisteteni, teed, ürdid, küünlad ja palju muud, meil on kõik olemas. Ja pidage meeles, et kõik meie hinnad sisaldavad logo trükkimist ja saate valida ja kohandada mustreid, et need sobiksid teie logo värvidega!

Kingitused on saadaval erinevate eelarvete ja sisuga! Võtke täna ühendust SKRIVERU OÜ-ga ja lubage meil aidata teil sel pühadehooajal jätta kestev mulje.

Vaata lisaks:

https://www.ostakingitus.ee

https://logokink.ee/

SKRIVERU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis K.

Täname suurepärase ja personaliseeritud kingituse eest. Tõeline professionaalsus!

- Paul S.

Kvaliteet ja detailidele tähelepanu oli silmapaistev. Soovitan kindlasti!

- Taavi T.

Väga rahul isikupärastatud lahendustega. Kõik meeldis!

SKRIVERU OÜ tegevusaruanne 2023

Skriveru OÜ on ettevõte, mis müüb maitsvaid ja kvaliteetseid "Skriveru" komme. Skriveru OÜ põhieesmärk järgmisel majandusaastal on käibe ja kasumi kasvatamine.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas võivad logoga kingitused suurendada ettevõtte brändi nähtavust?

Ettevõtte kingituste valdkond on aastate jooksul oluliselt arenenud, liikudes üldistest, unustatavatest esemetest mõtestatud, bränditud kaupadeni. Eriti on popu
ssb.ee
Ettevõtte kingituste valdkond on aastate jooksul oluliselt arenenud, liikudes üldistest, unustatavatest esemetest mõtestatud, bränditud kaupadeni. Eriti on populaarsust kogunud logoga kingitused, pakkudes ettevõtetele ainulaadset võimalust tänulikkust väljendada samal ajal oma brändi nähtavust suurendades. Ettevõtte kingituste maastik muutub, ettevõtted otsivad oma töötajate, klientide ja partneritega ühenduse loomiseks mõtestatumaid viise. Üks-suurus-sobib-kõigile lähenemist asendatakse isikupärasemate ja brändikesksete strateegiatega. Logoga kingitused on kujunenud ettevõtte kingituste

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.