Rohkema info nägemiseks:

ANREKMEDIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
AnreKMeedia on spetsialiseerunud mitmekülgsetele videograafia ja disainiteenustele, pakkudes kliendile võimalust tuua oma lood elule läbi tipptasemel visuaalse meedia.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ANREKMEDIA maailma, kus iga kaader jutustab loo ja iga lugu jätab kustumatud jäljed. Kirg jutustamise vastu läbi kaamera objektiivi on viinud meid nišši videograafia ja animatsiooni valdkonnas. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete videote ja animatsioonide loomisele, mis kõnetavad vaatajaid ja tugevdavad meie klientide kohalolu.

Alates droonidest, mis püüavad kinni maastike suursugusust, kuni intiimsete intervjuudeni, mis paljastavad inimese südame, on meie töö hetkede kangas, mis määratleb ja eristab. Me ei ole lihtsalt videote filmijad; me oleme hetkede tabajad ja lugude loojad, mis kajastavad teie brändi olemust ja eetost.

Meie portfell on sama mitmekesine kui meie oskused, hõlmates kõike alates äri videodest, mis soodustavad kasvu, kuni pulmafilmideni, mis talletavad armastust. Me toome kinoliku puudutuse reklaamidesse, süstime loovust ettevõtte üritustesse ja puhume elu veebisaitidesse dünaamiliste animatsioonide ja disainide kaudu.

ANREKMEDIA OÜ-s usume visuaalse jutustamise jõusse, et ületada tavalist. Laskem meil viia teid teekonnale, kus iga sekund on võimalus jutustada lugu, mis jääb meelde terveks eluks.

Võtke meiega ühendust juba täna!

UURI LISAKS

ANREKMEDIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mario

Anre, you are amazing. Creative and innovative.

- Maarja

Ainuõige valik, kui tahad eriliselt kõnetavat ja kaasahaaravat tulemust!

- Merit

Suurepärane töö! Täpselt selline nagu ma soovisin!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 viisi, kuidas professionaalne videotehnika võib muuta teie brändi

Digitaalse sisu ülemvõimu ajastul on professionaalne videotehnika nurgakiviks veenva brändi narratiivi loomisel. See ei ole lihtsalt sündmuste salvestamine; see on visuaalse loo loomine, mis resoneerib teie publikuga ja võimendab teie brändi häält. 1. Brändi kuvandi ja identiteedi tugevdamine Professionaalne videotehnika võimaldab teil luua järjepideva visuaalse allkirja, mis muutub sünonüümiks teie brändiga. See hõlmab konkreetsete värvipalettide, logode ja stiilide kasutamist, mis muudavad teie sisu koheselt äratuntavaks. Kinematograafiliste tehnikate kasutamine võimaldab videograafidel

Dropdown

kõik artiklid

Droonikaadrite maagia teie suure päeva jäädvustamisel

Kunagi tähendas suure päeva jäädvustamine statsionaarseid kaameraid ja piiratud nurkasid. Tänapäeval on droonivideograafia revolutsiooniliselt muutnud viisi, ku
ssb.ee
Kunagi tähendas suure päeva jäädvustamine statsionaarseid kaameraid ja piiratud nurkasid. Tänapäeval on droonivideograafia revolutsiooniliselt muutnud viisi, kuidas me oma olulisemaid hetki salvestame ja meenutame. Pulma- ja üritusevideograafia arengut on märkimisväärselt mõjutanud droonide kasutuselevõtt, pakkudes värsket perspektiivi ja kinematograafilist kvaliteeti, mis oli varem kättesaadav ainult Hollywoodi toodangutes. Droonikaadrid toovad teie ürituse visuaalsesse narratiivi mastaapsust, suursugusust ja emotsiooni. See pole lihtsalt salvestamine; see on kogemuse uuesti läbielamine läbi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.