Rohkema info nägemiseks:

ESTLANDERS MARKETING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 991; jälgijaid - 3. Arvustusi - 3; Artikleid 2+ "Kirjuta ESTLANDERS MARKETING OÜ kohta arvamuslugu!"

ESTLANDERS MARKETING OÜ tegevusaruanne 2022

Estlanders Marketing OÜ keskendus 2022. aastal ettevõtete müügi ja bränditeadlikkuse suurendamisele digiturunduse abil. Peamisteks kanaliteks olid Facebooki ja Google reklaam ning meiliturundus. Seejuures aitas Estlanders Marketing OÜ disainida ja parandada lõpptarbija kasutajateekonda nii online kui offline kanalites. Lisaks tegeles Estlanders Marketing OÜ koolituste, nõustamise ja mentorlusega. 2023. aasta fookuseks on keskenduda e-kaubandusele eesmärgiga tagada e-poodide järjepidev, stabiilne ja kasumlik müügikasv.
Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Google ja Yahoo muudatused: Mida teha, et Sinu uudiskirjad alates 1. veebruarist 2024 rämpsposti ei maanduks?

Alates veebruarist hakkavad kehtima Google ja Yahoo kehtestatud uued reeglid, mis puudutavad kõiki meiliturundundajaid, kuid... The post Google ja Yahoo muudatu
estlanders.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.