Rohkema info nägemiseks:

TARTU GEODEESIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume klientidele täpsust, kvaliteeti ja professionaalset lähenemist igas geodeetilises projektis Lõuna-Eestis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Ettevõtte meeskond koosneb kogenud ja pühendunud geodeetidest ning spetsialistidest, kes omavad rikkalikku kogemust erinevate geodeetiliste projektide lahendamisel.

Tartu Geodeesia OÜ on Eesti erakapitalil põhinev ettevõte, mis on spetsialiseerunud geodeetiliste tööde teostamisele üle Eesti. Meie kliendibaas hõlmab nii ettevõtteid kui ka eraisikuid, ning meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid geodeetilisi lahendusi, mis vastavad kõrgeimatele standarditele.

Üks meie suurimaid plusspunkte on paindlik hinnapoliitika, mis võimaldab meil kohandada teenuste hindu vastavalt klientide vajadustele ja eelarvetele. Lisaks hindame kiirust ja efektiivsust tööde teostamisel ning usume kindlalt, et kvaliteet ei pea tähendama aeganõudvust. Seetõttu jälgime tähtaegu täpselt ja oleme kohusetundlikud, tagades samal ajal kõrge töökvaliteedi.

Teostame põhjalikke mõõdistusi ja koostame täpseid geodeetilisi alusplaane, mis on olulised ehitusprojektide ja kinnisvaraarenduse jaoks.

Abistame ehitusplatside planeerimisel, teostades mõõdistusi ja koostades jooniseid, mis aitavad ehitusprotsessi sujuvamaks muuta.

Tagame, et ehitusprojektid vastavad nõutud spetsifikatsioonidele ja kontrollime nende täpsust pärast ehitustööde lõppu.

Kinnitame ehitustööde teostamise vastavust projektile, koostades täpseid teostusjooniseid ja kinnitades maaüksuste piirid.

Tartu Geodeesia OÜ põhineb traditsioonilistel geodeesia meetoditel, kuid oleme samal ajal avatud innovaatiliste tehnoloogiate kasutamisele, et tagada parim tulemus igas projektis. Meie klientide rahulolu on meie jaoks esmatähtis, ja meie teenuste kvaliteet kõneleb enda eest.

Kui vajate geodeetilisi lahendusi, mis ühendavad kiiruse, kvaliteedi ja paindlikkuse, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Ootame teiega koostööd ja aitame teil saavutada oma projektide eesmärke.

Täpsema info saamiseks ja kohtumiseks võtke meiega ühendust!

kontakt

TARTU GEODEESIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Suurepärane teenindus ja kiire reageerimine. Soovitan Tartu Geodeesiat kõigile!

- Jüri O.

Nad aitasid meil saavutada täpsed tulemused meie maa-aluse kaevanduse mõõdistamisel. Suurepärane töö!

- Tõnu S.

Ehitusjärgne kontrollmõõdistus oli kiire ja täpne. Soovitan nende teenuseid!

TARTU GEODEESIA OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Tartu Geodeesia peamiseks tegevusalaks on geodeetilised tööd. 2022.aasta oli juhatuse hinnangul rahuldav. 2023.aastal esialgu suuremaid investeeringuid plaanitud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

Ehitusgeodeesia - täpne planeerimine ehitusplatsil

Ehitusgeodeesia on oluline osa iga ehitusprojekti edukast teostamisest. See hõlmab kõike alates maastike analüüsist kuni ehitusplatsi täpse planeerimiseni ning
ssb.ee
Ehitusgeodeesia on oluline osa iga ehitusprojekti edukast teostamisest. See hõlmab kõike alates maastike analüüsist kuni ehitusplatsi täpse planeerimiseni ning tagab, et ehitustööd toimuvad sujuvalt ja tõhusalt. Selles artiklis uurime, mis on ehitusgeodeesia ja kuidas see aitab tagada ehitusplatsi täpse planeerimise. Ehitusgeodeesia on geodeetiline haru, mis keskendub ehitusplatsi mõõdistamisele, planeerimisele ja kontrollile. Selle eesmärk on tagada, et ehitusprojekt toimuks täpselt ja ohutult ning vastaks kõigile projekti nõuetele ja spetsifikatsioonidele. Ehitusgeodeesia spetsialistid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.