Rohkema info nägemiseks:

MIAR SISUSTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetse köögimööbli, töötasapindade, riidekappide ja vannitoaseadmete meisterdamisele, mis on kohandatud iga kliendi ainulaadsele ruumile ja stiilile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kodu on koht, kus süda on, ning igaühel meist on soov muuta see eriliseks ja isikupäraseks. Miar Sisustus astub välja kvaliteetse eritellimusmööbli maailma, pakkudes klientidele üle 15 aasta ulatuva kogemuse ja pühendumise kõrgetasemelisele disainile.

Miar Sisustus seab endale eesmärgiks pakkuda mitmekülgset ja kvaliteetset mööblivalikut, mis vastaks klientide individuaalsetele vajadustele. Alustades köögimööblist, mille eesmärk on muuta igapäevane kokkamine nauditavaks kunstiks, kuni garderoobideni, kus praktilisus ja stiil saavad harmooniliselt kokku.

Vannitoamööbel on veel üks valdkond, kus Miar Sisustus särab. Nende eritellimusel valmistatud mööbel lisab vannitoale luksust ja isikupära, muutes hommikused ja õhtused rituaalid nauditavaks kogemuseks.

Miar Sisustus on pereettevõte, mis on aastate jooksul pühendunud mitte ainult kvaliteetse mööbli loomisele, vaid ka klientide vajaduste mõistmisele. Iga klient, kes astub Miar Sisustuse salongi, kogeb personaalset lähenemist, kus nende soovid ja ideed on esikohal.

Ettevõtte missiooniks on muuta iga kodu mitte lihtsalt elamiskõlblikuks, vaid hubaseks, funktsionaalseks ja kauniks. Miar Sisustuse käekiri on puudutanud sadu kodusid, tuues neisse veatu disaini ja praktilise mugavuse.

Miar Sisustus ei ole lihtsalt mööblifirma; see on elustiili kaaslane, kes aitab teil kujundada ruume, mis peegeldavad teie isikupära ja unikaalsust. Lisaks mööbli valmistamisele pakub ettevõte ka sisekujundusteenuseid, kus kogenud disainerid aitavad teil luua tervikliku ja harmoonilise kodu.

Miar Sisustus kutsub teid külla oma salongi, kus saate mitte ainult näha nende loomingut, vaid ka jagada oma mõtteid ja ideid kogenud disaineritega. Olenemata sellest, kas soovite uuendada kööki, luua praktilist garderoobi või muuta vannitoa elegantseks paigaks, on Miar Sisustus teie jaoks olemas.

Miar Sisustus on rohkem kui lihtsalt mööblitootja; see on partner, kes aitab teil kujundada kodu, mis on täpselt selline, nagu te alati olete unistanud. Võtke meiega ühendust ja koos leiame parima lahenduse, et muuta teie kodu eriliseks ja unikaalseks paigaks, kus iga detail kõneleb teie loo.

MIAR SISUSTUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MIAR SISUSTUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Miar Sisustus on novembris 2018 asutatud ettevõte. OÜ tegevusalaks on eritellimusmööbli valmistamine ja müük. Aruandeaastal moodustas ettevõtte müügitulu 1 464 231 (2021. a: 829 775) eurot. Ettevõtte tegevuse tulemusena kujunes kasum 50 115 (2021. a: 9 802) eurot. Järgmisel aastal jätkatakse tegevuse arendamisega samas valdkonnas.

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks valida eritellimusel köögimööbel

Köögi renoveerimisel või kujundamisel on õige mööbli valimine ülioluline. Eritellimusel köögimööbel pakub hulgaliselt eeliseid, mida masstoodang lihtsalt ei suu
ssb.ee
Köögi renoveerimisel või kujundamisel on õige mööbli valimine ülioluline. Eritellimusel köögimööbel pakub hulgaliselt eeliseid, mida masstoodang lihtsalt ei suuda pakkuda. Siin on viis veenvat põhjust, miks kaaluda eritellimusel köögimööbli valimist oma koju. Põhjus 1: Kohandatud teie ruumi ja vajadustega Igal köögil on oma unikaalsed mõõtmed ja potentsiaalsed väljakutsed. Eritellimusel köögimööbel on disainitud täpselt sobima teie kindlasse ruumi, tagades, et ühtegi tolli ei raisata. See personaalne lähenemine võimaldab efektiivsemat ja esteetilisemat köögi planeeringut. Eritellimusel

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.