Rohkema info nägemiseks:

AVAEKSPERDID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie juurest on võimalik tellida kõikmõeldavaid aknakatteid. Tuleme kohale, mõõdame, teeme valmis ja paigaldame. Tutvu meie laia tootevalikuga kas meie kodulehel või külasta meie salonge Tallinnas!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kvaliteet, kogemus ja kliendikesksus – need on väärtused, mis kirjeldavad meid, Avaeksperte. Oleme rohkem kui lihtsalt aknakatete müüjad ja paigaldajad; oleme sinu usaldusväärsed partnerid akendesse avaneva maailma kujundamisel. Alates 2005. aastast oleme pakkunud Eesti tarbijatele kõrgeima kvaliteediga aknakatteid ning viinud meie ekspertiisi kaugemale piiridest, ekspordime üle maailma.

Mida teeme teisiti? Avaekspertide meeskond koosneb tõelistest asjatundjatest, kellel on üle 27 aasta aknakatete valdkonnas. Meie kogemus ei ole lihtsalt paar kuud töövõtete õppimist – see on aastakümnete pikkune pühendumine, mis peegeldub meie teenustes. Oleme uhked, et 80% meie töötajatest on suurte kogemustega eksperdid, kes teavad täpselt, mida meie klient vajab. Iga klient on meie jaoks unikaalne, seega läheneb meie meeskond igale projektile individuaalselt ja asjatundlikult.

Meie tugevus peitub meie paindlikus ja asjatundlikus lähenemises kliendile. Me ei paku mitte lihtsalt aknakatteid, vaid loome personaalsed lahendused vastavalt sinu soovidele ja vajadustele. Alustades konsultatsioonist kuni mõõtmise, disaini, valmistamise ja paigaldamiseni – me hoolitseme kõigest. Meie disainerid oskavad anda nõu, millised aknakatted sobivad just sinu ruumi stiili ja atmosfääriga.

Miks valida meid? Sest me pakume kõikvõimalikke aknakatteid ühest kohast. Rulookardinad, kasettrulookardinad, püstlamellkardinad, bambus- ja puitkardinad, ribakardinad, alumiiniumist turvakardinad, markiisid, putukavõrgud, tekstiilkardinad, paneelkardinad – meie valik on lai ja mitmekesine. Sul ei pea muretsema eri tarnijate ja paigaldajate leidmise pärast. Meie juurest saad kõik, mida vajad, ühest usaldusväärsest allikast.

Oleme uhked oma Eesti päritolu üle ja toetame kohalikku majandust, kuid meie visioon ulatub kaugemale. Umbes 30% meie toodangust läheb ekspordiks. Miks? Sest maailm vajab meie kvaliteeti ja professionaalset teenust. Meie eesmärk on jõuda olukorrani, kus ekspordime üle poole oma toodangust, viies Eesti aknakatted maailma avarustesse.

Kui otsid mitmekülgseid, kvaliteetseid ja personaalseid aknakatteid, siis Avaeksperdid on sinu parim valik. Oleme siin, et muuta sinu aknad mitte lihtsalt ilusamaks, vaid avada sulle uks kaunima maailma poole.

Koduleht

AVAEKSPERDID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Markus K.

Kardinad sai kiiresti ning korralikud. Ka paigaldamine käis kiiresti.

- Alice M.

Kõik kodu aknakatted on Avaekspertidest, sest teenindus on professionaalne ja tulemus super.

- Oliver N.

Väga kaunid kardinad ja meeldiv juhtkond tundus esmasel kohtumisel. Ettevõtte kust tulevad ainult kvaliteetsed kardinad.

AVAEKSPERDID OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Avaeksperdid on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud akna- ja uksekatete tootmisele ja müügile. Ettevõtte põhitegevusala hõlmab mitmesuguste akna- ja uksekatete, sealhulgas tehniliste kardinate (ruloo-, püstlamell-, riba-, voldikkardin jne.) ja markiiside tootmist ja müüki. Tootmine toimub Tallinnas, Kalda tn.9A asuvas tehases. OÜ-l on 2 kauplust Tallinnas, mis pakuvad laia valikut akna- ja uksekatteid. Lisaks on ettevõttel mitmeid edasimüüjaid ja projektimüüki nii Eestis kui ka Skandinaavias. See lai müügikanalite võrk võimaldab Avaeksperdidel jõuda laia klientuurini, pakkudes

Dropdown

kõik artiklid

Looduslähedased bambuskardinad - sinu kodu stiilne aknakate

Kodu on koht, kus soovime end tunda hubaselt ja rahulikult, omades samas ühendust loodusega. Bambuskardinad on justkui looduse kingitus meie interjööri, toomaks
ssb.ee
Kodu on koht, kus soovime end tunda hubaselt ja rahulikult, omades samas ühendust loodusega. Bambuskardinad on justkui looduse kingitus meie interjööri, toomaks naturaalsust ja rahu igasse tuppa. Need mitte ainult ei kaitse meid karmide päikesekiirte eest, vaid loovad ka kauni atmosfääri, kus valgus ja varjud mängivad harmoonias. Selles artiklis uurime bambuskardinatega kaasnevaid eeliseid, materjali mitmekesisust ning kuidas need muudavad meie ruumid eriliseks. Bambuskardinad on rohkem kui lihtsalt aknakatted; need on kunstiteosed, mis ühendavad looduslähedust ja elegantsi. Valmistatud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.