Rohkema info nägemiseks:

CINEMATIC FEEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 489; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta CINEMATIC FEEL OÜ kohta arvamuslugu!"

CINEMATIC FEEL OÜ hetkeolukord

Juba 489 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Cinematic Feel OÜ asutati 26.11.2018.a.

Ettevõtte loomise eesmärk on pakkuda Eesti Vabariigis, meelelahutusvaldkonnas kvaliteetset videoproduktsiooniteenust. Olles ise alates aastast 2007 selles valdkonnas tööd teinud nii palgatöötaja kui väikeettevõtjana (osanikuna ettevõttes Fresh Meedia OÜ), oman palju kogemusi ja kontakte teletootmises, reklaamiagentuuride ja üritusturundajate seltskonnas. Oli ainuõige otsus luua iseenda osaühing oma teenuse osutamiseks ning paralleelselt jõudumööda ise tehnikat soetada ning väiksemaid ja keskmise suurusega projekte ja töid ise täielikult produtseerida. Selles valdkonnas ei ole kahjuks võimalik Eesti turul ettevõtet väga suureks tootmisüksuseks kasvatada, kuhu palgata kümneid motiveeritud loomeinimesi. Siiski suudan oma oskuste ja teadmistega positiivselt mõjutada antud valdkonna üldist kvaliteeti ning luua visuaaldigitaalset sisu, mis pakub häid emotsioone kümnetele tuhandetele läbi telepildi või eriliste meelelahutusürituste.

2022.a. oli käive 83 845 eurot ja kasumit teeniti 20 603 eurot, 2021.a. moodustas ettevõtte käive 75 311 eurot ja kasumit teeniti 45 826 eurot.

Palgalisi töötajaid 2021.a. ja 2020.a. osaühingus ei töötanud. Kasutati alltöövõttu ja mitmesuguseid teenuseid.

Juhatuse liikmele ei ole juhatuse liikme tasu ega muid soodustusi makstud.

2022.a. on kavas kasvatada ettevõtte käive 80 000 euroni. Plaanis on soetada juurde vajaminevat videoproduktsioonitehnikat ning võtta palgale 1 töötaja, kellele maksta motiveerivat tasu. Pooleli on ka läbirääkimised Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskusega võimaliku starditoetuse saamiseks. Esmahinnang nende poolt oli positiivne, jätkan äriplaani koostamist ning potentsiaalse starditoetuse saamise järel on võimalik ettevõtte kasvu jõuliselt võimendada, kasvatada käive 2023. aastaks 90 000 euroni ning luua lisanduv töökoht.

CINEMATIC FEEL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.