Rohkema info nägemiseks:

GOFORE ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 795; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GOFORE ESTONIA OÜ kohta arvamuslugu!"

GOFORE ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 795 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Gofore Estonia OÜ on asutatud 18.12.2018. Ettevõtte majandusaasta algab 01.01 ja lõpeb 31.12.

Gofore Estonia OÜ on 100% Gofore Plc tütarettevõtte. Gofore Plc on börsil noteeritud digitaalse transformatsiooni ja tarkvaraarenduse ettevõte ning grupi teenused katavad kogu tarkvaraarenduse väärtusahela: juhtimisalane nõustamine, teenusdisain, tarkvaraarendus, kvaliteedijuhtimine ja haldamine.

Gofore Estonia OÜ peamised tegevusvaldkonnad on sarnased emaettevõttega ning keskenduvad projektijuhtimisele, tarkvara disainile ja arendusele. Gofore peamine kliendisegment on avaliku sektori asutus või tööstusettevõte Euroopas, mille tegevusala või transformatsiooni soov on sarnane grupi kogemusega. Gofore Estonia kliendid on reeglina osa Gofore grupi rahvusvahelisest kliendibaasist.

Lisaks põhitegevusele pakub Gofore Estonia grupile rahvusvahelise äriarenduse ja finantsvaldkonna tugiteenuseid.

2022. aastal töötas ettevõttes 9 töötajat. Ettevõtte tööjõukulu majandusaastal oli 470 535 eurot. 2022. laienes Eesti meeskond UX/UI disainerite, projektijuhtide ja projektide administreerimisega seotud rollidega.

2023. aastal on plaanis jätkata samades ärivaldkondades ja keskenduda tegevuste laiendamisele tugevdades pikaajalisi koostöösuhteid nii

Eestis kui rahvusvaheliselt, sh eesmärk aktiivsemalt tugevdada koostöö- ja allhankevõrgustikku terve Gofore grupi huvidest lähtuvalt.

Gofore Estonia on ITLi ja IKT ekspordiklastri aktiivne liige. Gofore väärtustab jätkusuutlikkuse põhimõtteid ja aitab neid juurutada Eesti turul olleks Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi liige.

GOFORE ESTONIA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.