Rohkema info nägemiseks:

BMG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Autohing on spetsialiseerunud sõiduautode ja väikebusside keretöödele, värvimisele ja kahjukäsitlusele, pakkudes kvaliteetseid teenuseid personaalse lähenemise ja kaasaegsete seadmetega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

BMG OÜ Autohing on teie usaldusväärne partner, pakkudes mitmekülgseid ja kvaliteetseid teenuseid, et hoida teie sõiduk alati tipptasemel. Spetsialiseerume sõiduautode keretöödele ja värvimisele, olles pühendunud personaalsele lähenemisele ja tipptasemel teenusele.

Meie professionaalne meeskond tegeleb hoolikalt detailide vahetamise, kriimude ja mõlkide eemaldamise ning plastelementide taastamisega. Tagame, et teie sõiduki välimus oleks veatu ja sõiduk ise vastupidav igas olukorras.

Värvitööde eeltööd, terve auto värvimine, detailide ja velgede värvimine - meie värvimisteenused ühendavad kunsti ja kaitset. Kasutame kaasaegseid tehnikaid, et anda teie autole mitte ainult visuaalne ilu, vaid ka vastupidav värvikiht, mis peab vastu aja ja keskkonnamõjudele.

Meie kogenud meeskond hoolitseb kahju hindamise, dokumentide koostamise, kindlustusasjadega suhtlemise ja remonditööde teostamise eest. Olgu tegemist väikese kriimustuse või suurema avariiga, saate meie käest kiire ja tõhusa abi.

Lisaks keretöödele, värvimisele ja kahjukäsitlusele pakume ka rehvivahetust, poleerimist, tulede poleerimist ja põhjalikku ostueelset kontrolli. Kombineerides tipptasemel seadmeid ja oskusteavet, tagame teie sõiduki täieliku hoolduse.

BMG OÜ Autohing rõhutab personaalset lähenemist, kvaliteetset teenust ja kaasaegseid seadmeid, et tagada teie sõiduki rahulolu ja heaolu. Kui soovite teada, kuidas saame teie sõiduki sära taastada või vajate professionaalset nõustamist, võtke meiega ühendust. Oleme siin, et leida parim lahendus, olgu tegemist väikese kriimustuse või suurema avariijärgse remondiga.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

BMG OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadri M.

Suurepärane asukoht, meeldiv teenindus ja kõrge kvaliteediga töö

- Mihkel S.

Kõik tööd on tehtud õigesti ja kiiresti. Suurepärane teenus!

- Jaan P

Värvimistöö oli täpne, auto särab nagu uus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

BMG OÜ tegevusaruanne 2022

BMG OÜ alustas tegevust 07.01.2019. aastal. Tegeldakse põhiliselt mootorsõidukite hoolduse- ja remontiga ja sõiduautode müügiga. BMG OÜ on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

Kahjukäsitlus - Kiire ja tõhus tee tagasi liiklusesse

Avariid võivad olla ootamatud ja stressirohked, kuid BMG OÜ Autohing seisab teie kõrval, pakkudes professionaalset kahjukäsitluse teenust, mis tagab teie sõiduk
ssb.ee
Avariid võivad olla ootamatud ja stressirohked, kuid BMG OÜ Autohing seisab teie kõrval, pakkudes professionaalset kahjukäsitluse teenust, mis tagab teie sõiduki kiire ja tõhusa taastumise. Meie pühendunud meeskond on valmis aitama igas olukorras, olgu tegemist väikese löögiga või suurema kahjuga. Meie ekspertide esimene samm on täpne kahju hindamine. Kasutame kaasaegseid tehnoloogiaid ja põhjalikku ekspertiisi, et tuvastada kõik võimalikud kahjustused teie sõidukile. See etapp on oluline, et tagada remondi täpsus ja efektiivsus. Avariijärgse olukorra korral on vajalikud korrektsed

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.