Rohkema info nägemiseks:

LORENTS MACHINE LEARNING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6282; jälgijaid - 2. Arvustusi - 2; Artikleid 1+ "Kirjuta LORENTS MACHINE LEARNING kohta arvamuslugu!"

LORENTS MACHINE LEARNING OÜ hetkeolukord

Juba 6282 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 12 korda.

Tegevusaruanne 2023

Aasta 2023 Kokkuvõte:

Aasta 2023 on olnud oluline periood, kus oleme seisnud vastu mitmetele väljakutsetele, sealhulgas energiakriisile ja Ukraina sõja mõjudele, mis on mõjutanud meie riigi majanduskeskkonda. Sellest tulenevalt oleme täheldanud inflatsiooni tõusu, mis on suurendanud toidu ja teenuste hindu ning loonud ebakindlust üldises majandusolukorras. Vaatamata nendele väljakutsetele, on meil rõõm märkida, et Mustika Mängumaa on suutnud näidata müügitulu kasvu võrreldes eelneva aastaga ning liikuda väikese kasumi suunas.

Tulevikueesmärgid:

Järgmiseks aastaks seab juhatus endale eesmärgi välja töötada uusi teenuseid, mis aitaksid veelgi suurendada firma käivet ja vastata muutuvatele turutingimustele. Meie eesmärk on jätkuvalt pakkuda kvaliteetset ja mitmekesist meelelahutust lastele ning nende peredele.

Omakapitali suurendamine toimub investeeringute kaudu ja varade üleshindamisega või lisandamisega.

Ettevõtte Ülevaade:

Mustika Mängumaa asub Mustika Kaubanduskeskuses ning on suunatud eelkõige 1 kuni 6-aastastele lastele. Meie missiooniks on pakkuda lastele lõbusat ja arendavat keskkonda, kasutades füüsilist aktiivsust soodustavaid vahendeid, rahulikumaid mänge ning professionaalselt juhendatud tegevusi. Lisaks on võimalus korraldada sünnipäevi, kus pakume animaatorite ja toitlustusega terviklikku teenust.

Mustika Mängumaa avas oma uksed külastajatele 10. augustil 2019. Alates sellest ajast oleme pühendunult teenindanud meie väikeseid kliente ja nende peresid, pakkudes mitmekülgseid teenuseid.

Pakutavad Teenused: 1. Sünnipäevade Korraldamine: Pakume mitmekülgseid võimalusi ruumi kaunistamiseks ning professionaalsete grimeerijate, animaatorite ja fotograafide teenuste kasutamiseks.

2. Mängutoa Kasutamine: Lapsevanematele pakume võimalust kasutada mängutuba päevapiletiga.

3. Paaritunnine Lapsehoid: Lapsehoid on saadaval lühiajaliseks ajaks, pakkudes vanematele vajalikku paindlikkust.

4. Erinevad Lastekursused ja -tegevused: Pakume mitmesuguseid loovaid tegevusi, näiteks vee peal joonistamist, seebi valmistamist ja käsitööd, mis arendavad laste oskusi ja annavad neile uusi kogemusi.

5. Peode ja Lastesündmuste Korraldamine:

Mustika Mängumaa korraldab laste pidusid ja üritusi, mis pakuvad lõbusat ja meeleolukat ajaviidet kogu perele. Meie kogenud animaatorid viivad läbi mitmekesiseid mänge ja tegevusi, mis hoiavad lapsi kaasatuna ning loovad unustamatuid mälestusi.

Peo käigus toimub ka laste disko, kus lapsed saavad tantsida ja lõbutseda. Lisaks pakume maitsvaid suupisteid ja jooke, mis rõõmustavad nii väikeseid kui suuri külalisi. Meie eesmärk on tagada, et igal peol oleks õhkkond täis naeru, rõõmu ja mängulusti ning et igast sündmusest jääks lastele ja nende peredele positiivsed mälestused.

Kohvik:

Alates 26. augustist 2020 omab Mustika Mängumaa toitlustamise tegevusluba. Meie kohvikus pakutakse laia valikut jäätiseid, jäätisekokteile, külmutatud jogurteid ja smuutisid. Lisaks toimub laste pidude ja ürituste korraldamine vähemalt kaks korda kuus, luues lastele meeldejäävaid kogemusi ning pakkudes peredele võimalust meeldivalt aega veeta.

LORENTS MACHINE LEARNING OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.