Rohkema info nägemiseks:

CLEANELLA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 456; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CLEANELLA OÜ kohta arvamuslugu!"

CLEANELLA OÜ hetkeolukord

Juba 456 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Angela Anton (19.09.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

Cleanella OÜ on loodud, et pakkuda teenindusvaldkonnale (lähtudes ettevõtte tegevusalast) praktilisi hügieenilahendusi nii enda kui kliendi tervisekahjustuste ennetamiseks.

Tegevuse eesmärk on aidata ettevõtetel luua hügieeniline ja puhas töökeskkond, pakkudes ettevõtetele terviklahendusi. Tähtsal kohal on isikukaitsevahendite kasutamise soovitamine kutsehaiguste ennetamiseks. Cleanella OÜ on selleks loonud koolituskeskuse ja korraldab vastavasisulisi koolitusi ilu- ja isikuteenindusele.

Ettevõte müüb tooteid, millega kõike eelnevat ellu viia. Tootevalikul mikroobide vastases võitluses arvestatakse ennekõike toodete mõju inimese tervisele eelistades biolagunevaid ja keskkonnale ohutuid lahendusi.

CLEANELLA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.