Rohkema info nägemiseks:

JUHTIMISJALAJÄLG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Olen holistiline juhtimiskoolitaja, mentor ja konsultant, kes toetab Sind unikaalse juhtimisjalajälje jätmisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga visionäärse juhi südames peitub suuruse potentsiaal, võime inspireerida ja anda jõudu muutusteks. Kuid isegi kõige lootustandvamad juhid võivad leida end mõtete võrgustikust, olles ebakindlad ees ootava tee suhtes. Just siin tuleb mängu meie ainulaadne mentorluse lähenemine, ühendades tehnikaid mentorlusest, coaching'ust, sooritusjuhtimisest, teraapiast ja konsultatsioonidest, et luua terviklik arengukogemus, mis on kohandatud teie individuaalsetele vajadustele.

Kujutage ette isiklikku kasvu toetajat, mentorit, kes suudab rahulikult lahti harutada keerulisi mõttekäike, soodustada teie kasvu nii juhina kui ka isikuna ning toetada teid unistuste ja eesmärkide saavutamisel. Meie üks-ühele sessioonid, mis toimuvad kolm kuni neli korda kuue kuu jooksul, on mõeldud just selleks.

Mentorina saame me teie toetavaks partneriks, aidates teil:

  • Saada selgust segaduse keskel
  • Planeerida tulevikku
  • Silma paista uutes rollides
  • Saavutada oma eesmärke
  • Tõsta teadlikkust
  • Kasvatada enesekindlust
  • Tegeleda raskete otsustega
  • Viia ellu olulisi muutusi
  • Parandada meeskonnatöö dünaamikat
  • Arendada isiklikke juhtimispõhimõtteid
  • Saada kannatlikuks kuulajaks
  • Muuta käitumismustreid
  • Tõsta isiklikku rahulolu

Meie sessioonide kaudu saate selguse oma tulevikuplaanide osas, teadlikkuse ja enesekindluse vajalike muutuste tegemiseks ning mõttekaaslase, kes aitab seada sihte ja liikuda nende suunas, avastades teadmisi või pakkuda nõu, kui te pole kindel, kuidas edasi minna.

Astuge eneseavastamise ja võimestamise teekonnale. Võtke meiega ühendust, et alustada oma juhtimisteekonna muutmist juba täna.

Kontakt

JUHTIMISJALAJÄLG OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Peep Siim

Koolitus on ühest küljest teoreetiline, kuid teisalt väga praktiline. Ivar koolitajana laseb arutleda ja jõuda inimestel läbi arutelude lahendusteni, samas juhtides neid arutelusid professionaalselt ja tasakaalukalt nii, et iga koolitatav jõuab protsessi käigus kõrgemale tasemele isiklikust arengus. Olen tänulik Ivarile, kes lõi läbi koolituse keskkonna isiklikuks arenguks. Aitäh.

- Katrin Parik

Ivari koolitus pani mind juhtimisele ja ka elule vaatama teise, seni võibolla veidi varjatuma külje pealt. Külje pealt, millele ise ei ole olnud julgust peale vaadata ega sellesse lähemalt süüvida. Äärmiselt maailma avardav kogemus.

- Birgit Lahtein

Ivari koolitus avab inimesed ja tõstab seeläbi tiimi vahelist usaldust hüppeliselt. Läbi erinevate harjutuste õpetab Ivar vaatama endasse ja aitab sul leida selle olulise, millele just praegu keskenduda. Kogu koolitus oli sundimatu ja mõnusa vooluga ehk isegi n-ö skeptikud tundsid ennast hästi.

JUHTIMISJALAJÄLG OÜ tegevusaruanne 2022

Juhtimisjalajälg OÜ on loodud eelkõige juhtide ja nende meeskondade arengu toetamiseks läbi koolituste, mentorluse ja grupikonsultatsioonide. Peale ligi 3 aastat tegutsemist saavutas 2022.aastal ettevõte nähtavuse ja usaldusväärsuse juhtimiskoolituste maastikul. Aruande aastal ettevõtte juhi poolt avaldatud raamat “Juhtimise jalajälg” on aidanud kaasa tuntuse suurendamisele. Podcast “Juhtimine juhtimiseta” on järjepidevalt kasvatanud püsikuulajate arvu ning suurendab nähtavust valdkonnas. Koostööd tehakse püsivalt mitmete Eesti suurettevõtetega valdavalt sisekoolituste raames. Järgmiste

Dropdown

kõik artiklid

Juhtimiskunsti: kuidas eesmärkidest kõrgemale kasvada?

Juhtimine ei piirdu nurgakontori või juhatuse koosolekuruumiga. See on kunst, mis ületab tiitleid ja positsioone, põhinedes võimel inspireerida, mõjutada ja tuu
ssb.ee
Juhtimine ei piirdu nurgakontori või juhatuse koosolekuruumiga. See on kunst, mis ületab tiitleid ja positsioone, põhinedes võimel inspireerida, mõjutada ja tuua välja parim teistes. Tõeline juhtimine on positiivse mõju avaldamisest ja muutuste elluviimisest, olenemata inimese ametlikust rollist organisatsioonis. Kui juhtimist nähakse ainult tiitli funktsioonina, võib see viia mõju ja autoriteedi kitsa vaateni. Selline perspektiiv võib pärssida innovatsiooni, tekitada sõltuvust ja piirata meeskonna või organisatsiooni kollektiivse kasvu potentsiaali. Tõhusate juhtide põhiomadused

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.