Rohkema info nägemiseks:

AILISILIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kohandatud rõivaste kujundamise ja valmistamisega, võimaldades klientidel väljendada oma individuaalsust ja luua ainulaadseid esemeid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

AILISILIA OÜs usume, et isiklik väljendusviis peaks olema põimitud iga elu kiuga. Seetõttu oleme pühendunud sellele, et pakkuda teile lõuendit, et tuua ellu oma ainulaadsed visioonid. Meie kohandatavate rõivaste valik, alates mugavatest kapuutsiga dressipluusidest kuni stiilsete T-särkideni, on loodud olema teie loovuse aluseks.

Meie kasutajasõbraliku veebiplatvormi abil saate kujundada oma T-särki või dressipluusi hõlpsalt. Olgu teil juba valmis disain või loote midagi uut, me tagame, et protsess on sama sujuv kui teie lõpptooted. Meie kvaliteedile pühendumine tähendab, et aktsepteerime ainult pilte, mis vastavad meie kõrgetele standarditele, tagades, et teie disain näeb välja sama hea isiklikult kui ekraanil.

Meie ekspertiis ei piirdu ainult trükkimisega. Pakume suurepäraseid tikanditeenuseid, et lisada teie isikupärastatud rõivastele veelgi peenust. Alates keerukatest kujutistest kuni julgete tekstideni on meie tikkimisvõimalused ideaalsed neile, kes soovivad jätta püsiva mulje.

AILISILIA OÜs vastame kõigile teie kohandatud rõivaste vajadustele. Olgu teie sooviks trükkida täisvärvides või monokroomselt, meie tipptasemel tehnoloogia tagab, et iga toon ja detail on täiuslikult tabatud. Meie teenused ei ole mõeldud ainult üksikisikutele; pakume ka tellimustöid ja kohandamist ettevõtetele ja gruppidele, kes soovivad säilitada järjepidevat, professionaalset ilmet.

Kutsume teid uurima meie kollektsiooni, kus leiate mitmesuguseid tooteid, mis on valmis teie isiklikuks puudutuseks. Alates Tikitud auto pildiga pusast kuni 3D tikandiga pusa sinu tekstiga, võimalused on lõputud. Ja läbipaistva hinnastamisstruktuuriga saate kujundada kindlustundega, teades, et varjatud kulusid ei ole.

Liituge rahulolevate klientide hulka, kes on pöördunud AILISILIA OÜ poole oma kohandatud rõivaste vajaduste rahuldamiseks. Laske oma kujutlusvõimel vabalt lennata ja looge midagi tõeliselt ainulaadset. See ei ole ainult avalduse tegemine - see on selle enda omaks tegemine.

Alustage kujundamist juba täna ja kandke oma lugu uhkusega.

Kontakt

AILISILIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi P.

Minu unistuste disain sai reaalsuseks, aitäh!

- Marko S.

AILISILIA tegi minu ürituse eriliseks nende kohandatud särkidega.

- Liis T.

Nende kohandatud rõivad on minu garderoobi lemmikud!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kas sa tead, kuidas luua kohandatud T-särki, mis räägib sinu sõnumit?

Kohandatud T-särgi kujundamine on põnev viis oma loovuse väljendamiseks, brändi reklaamimiseks või sündmuse meenutamiseks. Õige lähenemisviisiga saate luua T-särgi, mis paistab silma ja resoneerub teie sihtrühmaga. Siin on viis olulist nõuannet, mis aitavad teil kujundada ideaalse kohandatud T-särgi. Sihtgrupi ja eesmärgi mõistmine Enne kujundamise alustamist mõelge, kes teie T-särki kandma hakkab. Kas nad on noored, moekad inimesed või kuuluvad nad ettevõtte meeskonda? Teie sihtrühma eelistuste mõistmine stiili, lõike ja kujunduse osas juhendab teie loovprotsessi. Kas teie T-särk on

Dropdown

kõik artiklid

Millised on tikandi ja trükkimise võrdlus tugevuste ja nõrkuste osas?

Tikand on traditsiooniline tehnika, mis hõlmab disainide õmblemist kangale nõela ja niidi või lõngaga. See on käsitöö, mis ulatub sajandite taha, pakkudes tekst
ssb.ee
Tikand on traditsiooniline tehnika, mis hõlmab disainide õmblemist kangale nõela ja niidi või lõngaga. See on käsitöö, mis ulatub sajandite taha, pakkudes tekstuurilist, mõõtmelist välimust, mis kiirgab luksuse ja vastupidavuse tunnet. Tikandit saab teha käsitsi või arvutipõhiste tikandimasinate abil, mis võimaldavad keerukaid disaine ja järjepidevat kvaliteeti suuremas mahus. Trükkimine seevastu on protsess, kus kangale kantakse spetsiifilises mustris või disainis pigmenti või värvi. Seda saab teostada erinevate meetoditega nagu siiditrükk, digitaalne trükkimine või kuumülekanne. Trükkimine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.