Rohkema info nägemiseks:

TRÜKIVIIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 821; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TRÜKIVIIS OÜ kohta arvamuslugu!"

TRÜKIVIIS OÜ hetkeolukord

Juba 821 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Trükiviis OÜ tegevus on inspireeritud kahest olulisest ideest: - LOOMINGU JA INFORMATSIOONI PABERI ABIL RIKASTAMISE SOOVIST

Mõte, idee, lahendus või toode saab väärtuse alles siis, kui teadmine sellest levib. Infot saame vahendada, jäädvustada ja rikastada e-kirja, veebilehe, telefonisuhtluse - eriti aga paberile trükitud materjali nagu raamatu, brošüüri, infolehe, juhendi või plakati kaudu.

- DIGITRÜKIST KUI KÕIGE KAASAEGSEMAST JA VÕIMSAMAST VÕIMALDAJAST

Digitaalsus on andnud trükistele vajaduspõhise ja isikustatud kasutusvõimaluse. Trükkides vastavalt vajadusele saavutame kiiruse, efektiivsuse, ajakohasuse ja keskkonnasäästlikkuse.

Oleme kasulikud autorite ja isekirjastajate loomingu paindlikumal ning säästlikumal viimisel lugejateni ja ettevõtetele/organisatsioonidele oluliste äri- või muude sõnumite viimisel klientidele.

Majandusaasta eesmärgiks oli jätkata aktiivset tegevust meie ideede elluviimisel üha efektiivsemalt ja edukamalt. Oleme avatud uuendustele digitaaltehnoloogia valdkonnas ja samuti võimaluste laiendamisele raamatute jt. trükiste nõudepõhiseks trükkimiseks.

2022. majandusaasta lõpetati kasumiga. Aruandeaastal oli osaühingu keskmine töötajate arv 4 inimest ning tööjõukulud olid 72,1 tuhat eurot (sisaldab sotsiaalmaksu). Ettevõtte juhatus oli aruandeaastal 1-liikmeline, juhatuse liikmetele 2022-ndal aastal tasu ei makstud.

Virko Kuusk

Trükiviis OÜ juhataja

TRÜKIVIIS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.