Rohkema info nägemiseks:

JUKUJUTA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juku ja Juta erahuvikool pakub lastele toetavat keskkonda mitmekülgse huvihariduse saamiseks erinevates valdkondades, sealhulgas huviringid, individuaalõpe, eelkool, huvikool, õpiabi ning linnalaagrid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus uudishimu viib õppimiseni ja õppimine viib kasvuni. Meie JUKUJUTAs, usume, et iga lapse haridus peaks olema sama ainulaadne nagu nad ise. Seetõttu oleme pühendunud isikupärastatud hariduse pakkumisele, mis vastab iga õpilase individuaalsetele vajadustele.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Pakume lastele isikupärastatud haridust matemaatikas, eesti keeles, loodusteadustes, loovuses, liiklusohutuses ja rahatarkuses. Meie eesmärk on toetada poiste ja tüdrukute uurivaid meeli, juhendades neid hoolivalt ja tähelepanelikult teadmiste maailmas.

Alates alusharidusest meie eelkoolis kuni spetsialiseeritud kursusteni meie huvikoolis, pakume õppimisvõimaluste spektrit. Meie õppevahendid ja individuaaltunnid on loodud selleks, et pakkuda tuge seal, kus seda kõige rohkem vajatakse, tagades, et ükski laps ei jääks maha. Sügavama kogemuse saamiseks pakuvad meie linnalaagrid hariduse ja lõbu segu dünaamilises keskkonnas.

Meie lähenemist iseloomustab meie loosung: Õppimine on lõbus! Usume, et õppimise kaudu sütitame loovust ja loovuse kaudu soodustame kasvu. See filosoofia on põimitud igasse tundi, igasse tegevusse ja igasse naeratusse, mis meie õpilasi iga päev tervitab.

Investeerige oma lapse tulevikku JUKUJUTA OÜga. Liituge meiega meie püüdlustes avada iga õpilase potentsiaal, üks tund korraga. Lisateabe saamiseks või registreerumiseks võtke meiega ühendust aadressil jukujutao@gmail.com või helistage meile numbril +372 5622 9763.

Alustame seda haridusteekonda koos!

KONTAKT

JUKUJUTA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Suurepärane teenindus ja meeldiv atmosfäär. Soovitan kõigile!

- Eva

Igas detailis peegeldub hool ja tähelepanu.

- Jaan

Lapsele väga meeldib huviringis äia, väga sõbralik ja soe juhendaja!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

JUKUJUTA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ JukuJuta tegevusaladeks aastal 2022 oli huvikoolitus ja kinnisvara üürileandmine ja käitus. Osaühingu aruandeperioodi netokäive oli 16 260 eurot, mis on 239 % rohkem kui eelmisel aastal. Majandusaasta tulemuseks oli kasum 4978 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

Laste liiklusohutuse tähtsus

Igal aastal satuvad lugematud lapsed liiklusõnnetustesse, millest mõned lõppevad surmaga. Riskide mõistmine ja lastele liiklusohutuse õpetamine ei ole lihtsalt
ssb.ee
Igal aastal satuvad lugematud lapsed liiklusõnnetustesse, millest mõned lõppevad surmaga. Riskide mõistmine ja lastele liiklusohutuse õpetamine ei ole lihtsalt ettevaatusabinõu; see on vajadus. See blogipostitus süveneb laste liiklusohutuse tähtsusesse ja pakub vanematele ja haridustöötajatele praktilisi nõuandeid. Lapsed on liikluses eriti haavatavad oma väikese suuruse, piiratud kogemuse ja ettearvamatu olemuse tõttu. Nad ei pruugi alati juhtidele nähtavad olla ja tihti puudub neil otsustusvõime liikluses ohutult toime tulla. Liiklusohutusharjumuste sisendamine noorest east alates võib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.