Rohkema info nägemiseks:

KOTIKU VESIVESKI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 127; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KOTIKU VESIVESKI OÜ kohta arvamuslugu!"

KOTIKU VESIVESKI OÜ hetkeolukord

Juba 127 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Aastal 2023 oli Kotiku Vesiveski OÜ põhitegevusalaks vibuürituste ja vibulaskmisega seotud teenuste pakkumine. Lisaks pakub firma täiskasvanute koolitusi, firmas töötab 6. kutsetaseme tunnistusega koolitaja.

Kotiku Vesiveski OÜ korraldab vibukoolitusi, üritusi ja treeninguid talvisel hooajal Tartus Ilmatsalu tn 3 siselasketiirus, välilaskehooajal Kambja vallas Külitsel ja Kotiku viburajal Põlva vallas. Koolitusteenuseid osutatakse üle kogu Eesti.

Firma pakub ka konsultatsioone vibuvarustuse valimisel, vahendab ja müüb vibulaskmisega seotud tarvikuid ning rendib enda kasutuses olevaid ruume huvilistele välja.

2023 hooajal jätkati senise tegevusega, milleks on peamiselt erinevad vibukoolituste, vibuürituste ja treeningute korraldamine. Tegevust kajastati

Musta Noole vibuklubi Facebooki lehe. Tehti investeeringuid uute teenustega turule tulekuks – taodeldi ja saadi toetust Põlvamaa

Partnerluskogult Leader projekti raames Kotiku vibukoolituskeskuse arendamiseks, kuhu püstitati kuppeltelk, kasutamiseks eelkõige külmematel ja vihmasematel aastaaegadel. Kotiku viburajal uuendati 2006 püstitatud varjualune ja laagriplats, alustati ettevalmistusi 14-märgilise matiraja loomiseks Kotiku vibukoolituskeskuse juurde. Samuti alustati ruumide renoveerimisega Vastse-Kuustes VibuVillas, kus tulevikus on plaan hakata pakkuma kodumajutust ja seminariteenust vibuürituste klientidele. Alustati koostööd Kotiku Marjatalu OÜ, kes rajas Kotiku viburajale marjaistanduse ja abihoone. Kotiku viburajale puudus varasemalt elekter. Toimusid regulaarsed vibutreeningud Ilmatsalu tn 3 vibulasketiirus, suvel toimus laste vibulaager Lootvina viburajal. Soetati juurde erinevaid vibusid ja treeningvahendeid. Korraldati kliendiüritusi, osaleti võistlustel ja rahvusvahelistel üritustel. Firmas töötas üks põhikohaga töötaja, lisatööjõudu osteti sisse koostööpartneritelt.

KOTIKU VESIVESKI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.