Rohkema info nägemiseks:

GREENFULL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Valmistame kvaliteetseid puidugraanuleid kütmiseks, grillimiseks ja lemmikloomade eest hoolitsemiseks, tagades jätkusuutlikkuse ja efektiivsuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

GREENFULL OÜ usub looduse jõusse pakkuda soojust, maitset ja hoolt. Meie teekond algas jätkusuutlikkuse ja tõhususe põhimõtetele pühendumisega, luues kvaliteetseid puidugraanuleid, mis on mitmekülgselt kasutatavad. Mugavatest kodudest maitsvate söökideni ja õnnelike lemmikloomadeni – meie tooted on loodud teie elu rikastamiseks, samal ajal planeeti kaitses.

Küttelahendused

Meie küttegraanulid on meie brändi süda. Peamiselt pehme puidu või kõva ja pehme puidu segust valmistatud, sobivad need kõikide pelletipõletitega. Järgides teie seadme juhiseid, lubavad meie Premium küttegraanulid teie kodus luua sooja ja kutsuva õhkkonna, aidates iga kasutuskorraga kaasa rohelisema tuleviku kujundamisele.

Grillimise põhivahendid

Grillimisentusiastidele toovad meie grillgraanulid esile parima teie lihas ja kalas. Kõvast puidust valmistatud graanulid on loodud täiendama teie kulinaarseid loomingu, imbudes neisse puhta puidu pakkuvaid looduslikke maitseid. Meie BBQ Classic sari tagab, et teie grillimiskogemus ei ole ainult maitse, vaid ka keskkonnasõbralike tavadega seotud.

Lemmikloomade hooldus

Lemmikloomaomanikud võivad rõõmustada meie lemmikloomatoodetega. Meie Cat Natural Biolitter ja Wood Litter Classic on valmistatud saepurust ja pehme puidu biomassist, pakkudes teie karvastele sõpradele looduslikku ja mugavat lahendust. Need tooted on väga imavad ja kontrollivad lõhnu tõhusalt, muutes lemmikloomade hoolduse lihtsaks ja keskkonnasäästlikuks.

Valides GREENFULL OÜ, ei osta te lihtsalt toodet; teete avalduse. Avalduse, mis ütleb, et hoolite kvaliteedist, jätkusuutlikkusest ja meie planeedi tulevikust. Kutsume teid ühinema meie missiooniga, et levitada soojust, maitset ja hoolt, loomulikul viisil. Ühendage meiega ja teeme koos vahet.

Lisateavet meie toodete ja selle kohta, kuidas me saame koos töötada rohelisema tuleviku nimel, saate küsida aadressil info@greenfull.eu või helistada meile numbril +372 56 292 731.

Soe, maitsev ja hooliv - loomulikult!

GREENFULL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart

Olen rahul BBQ Classic graanulitega, looduslik maitse on imeline!

- Liina

Küttegraanulid on tõhusad ja aitavad hoida kodu soojana.

- Priit

GREENFULL ületas ootused! Suurepärased küttegraanulid ja suurepärane teenindus.

Miks valida keskkonnasõbralikud küttegraanulid?

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks jätkusuutlikkuse tähtsusest, võidavad keskkonnasõbralikud küttegraanulid populaarsust rohelise alternatiivina traditsioonilistele kütusekandjatele. GREENFULL OÜ on selle liikumise eesrindel, pakkudes kvaliteetseid, jätkusuutlikke kütte lahendusi, mis vastavad keskkonnateadlike koduomanike, lemmikloomaomanike ja grillihuviliste vajadustele. Küttegraanulid on väikesed, kokkupressitud biomassi tükid, mis on tavaliselt valmistatud puidust või põllumajandusjäätmetest. Neid kasutatakse kütteallikana pelletiahjudes ja -kateldes, pakkudes puhast ja efektiivset

Dropdown

kõik artiklid

Millised on lemmiklooma allapanu tüübid ning mille järgi endale sobilik valida?

Looduslik lemmiklooma allapanu on jätkusuutlik alternatiiv traditsioonilistele savi baasil allapanutele, mis on valmistatud mitmesugustest biolagunevatest mater
ssb.ee
Looduslik lemmiklooma allapanu on jätkusuutlik alternatiiv traditsioonilistele savi baasil allapanutele, mis on valmistatud mitmesugustest biolagunevatest materjalidest. See on loodud selleks, et pakkuda lemmikloomadele ja nende omanikele tervislikumat keskkonda, vähendades samal ajal lemmikloomahoolduse ökoloogilist jalajälge. Loodusliku lemmiklooma allapanu valimine toob kaasa mitmeid eeliseid, sealhulgas keskkonnasõbralikkus, biolagunevus ja sageli hüpoallergeensus. See on tavaliselt vaba kunstlikest lõhnaainetest ja kemikaalidest, muutes selle ohutumaks valikuks nii lemmikloomadele kui ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.