Rohkema info nägemiseks:

TRILEEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3667; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta TRILEEN OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Padise Kastell on südamega loodud kohvik ja meeldejäävate elamuste kohtumispaik vanas ja väärikas tallihoones, rikka ajalooga männimetsade vahel laiuvas Padise keskuses. Suvekohvikuna alustanud Padise Kastell on kasvanud populaarseks meeldejäävate elamuste kohtumispaigaks, kuhu tullakse aastaringselt nii lähedalt kui kaugelt. Pakume ka catering teenust.

19.sajandi keskpaigas valminud paekivimaja peidab endas unikaalset maaromantilist atmosfääri, kus vana kohtub uuega, kus silm tahab püüda iga detaili, kuid alati jääb avastamisrõõmu ka järgmisteks kordadeks.

Tõllakuurina kasutusel olnud sammassaal mahutab kuni sada külalist ning on sobilik mitmesuguste sündmuste korraldamiseks- romantiline pulmapidu, pidulik vastuvõtt, juubelid, seminarid, kontsertid või mistahes tähtpäevad. Hubases kohvikusaalis on istekohti kolmekümnele ning avar sisehoov võimaldab nautida vabas õhus või klaasmajas einestamist. Meie kohvikusse on alati teretulnud pered ja ka neljajalgsed sõbrad.

Padise Kastelli menüü põhineb Eesti toidu sugemetel, tuues taldrikule põnevuseks ka maailma maitsete mõjutusi. Lisaks hoolikalt valitud veinikaardile, pakutakse laia valikut kokteilimenüüd, kus oluline roll on ka alkoholivabadel kokteilide. Sõbralik ja vahetu teenindus seob omavahel toidu ja koha meeldivaks kogemuseks, pakkudes külalislahkust ja tunnet, et olete oodatud.

Jälgi meie tegemisi sotsiaalmeedias /Padise Kastell ja enne külastust anna meile enda tulekust teada, et teaksime sulle laua katta.

Padise Kastell- Sinu meeldejäävate elamuste kohtumispaik

Kontakt

TRILEEN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin P.

TRILEEN OÜ pakkus meile unustamatuid maitseelamusi meie tähtpäeva tähistamisel.

- Kati S.

Hubane õhkkond ja maitsvad road tegid meie sünnipäeva eriliseks.

- Merle R.

Imeilus pulmapidu, suurepärane toit ja teenindus!

TRILEEN OÜ tegevusaruanne 2023

Trileen OÜ 2023 aasta peamine tegevusala oli aastaringselt enda ruumides toitlustusteenuse pakkumine. Saavutati 2023 aastaks seatud tegevuseesmärgid. 2023 aasta esimene kvartal oli hooajast tingitult ootuspäraselt väikse töömahuga, ülejäänud aasta töömaht oli võrreldes möödunud aastaga suurem ja sellest ka kõrgemad tulemusnäitajad. Järsult tõusnud kaupade, teenuste ja kommunaalkulude tõus tõstis tugevalt kulusid ja vähendas seetõttu müügitulust järelejäänud kasumit. Kuivõrd käive tõusis, siis tõusis ka riiklike maksude koormus. Oluliselt kasvasid ka tööjõukulud ja sellega seotud maksud.

Dropdown

kõik artiklid

Ruumide rent

Iga sündmus on eriline ja just seetõttu pakumegi teile rätseplahendust just teie eelistusi, soove ja ootusi arvestades. Padise Kastelli ruumid sobivad suurepär
ssb.ee
Iga sündmus on eriline ja just seetõttu pakumegi teile rätseplahendust just teie eelistusi, soove ja ootusi arvestades. Padise Kastelli ruumid sobivad suurepäraselt mitmesuguste sündmuste korraldamiseks, olgu selleks siis   romantiline pulmapidu, pidulik vastuvõtt, aiapeo stiilis peresündmus, juubel, seminar, meeskonnaüritus   või mistahes tähtpäev. Padise Kastelli ruumid on omanäolised, millesarnaseid teisi ei leidu.   Suursugune sammassaal   mahutab kuni sada külalist ja võimaldab olenevalt külaliste arvust mitmesuguseid ruumipaigutuse võimalusi.   Hubane kohvik   sobib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.