Rohkema info nägemiseks:

MKO PLUSS OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme ehitus- ja remonditöödega, keskendudes kõrgekvaliteedilisele tööle ning pakume laia valikut erinevaid teenuseid!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Oleme uhked selle üle, et meie meeskond koosneb kogenud ja pühendunud spetsialistidest, kellel on laialdased teadmised ning aastatepikkune kogemus ehitus- ja remonditööde valdkonnas. 

MKO PLUSS OÜ meeskond on mitmekülgne ja spetsialiseerunud erinevatele töödele alates keevitamisest ja betoneerimisest kuni katusetöödeni ja sisustusviimistluseni. Meie spetsialistidel on vajalikud sertifikaadid ja litsentsid ning nad on alati kursis uusimate ehitus- ja remonditöödega seotud tehnoloogiliste arengutega. See võimaldab meil pakkuda klientidele tipptasemel teenuseid ja tagada, et iga projekt saab tehtud õigeaegselt ja kõrgekvaliteediliselt.

Meie meeskond on kohusetundlik, täpne ning pühendunud oma tööle. Oleme veendunud, et iga projekt nõuab individuaalset lähenemist ja tähelepanu detailidele. Meie eesmärk on mitte ainult täita klientide ootusi, vaid ületada neid, luues tulemusi, mis räägivad enda eest. Meie meeskond töötab kooskõlas klientide vajadustega, pakkudes lahendusi ja nõustades neid kogu projekti vältel.

Meie teenuste valik on lai ning hõlmab kõike suuremahulistest ehitusprojektidest väiksemate remonditöödeni. Meie ettevõte on tuntud oma kõrgekvaliteediliste teenuste poolest, mis on välja töötatud koostöös klientidega. Oleme uhked oma varasemate projektide üle, mis on näide meie tööde kvaliteedist ja täpsusest. Meie klientide rahulolu on meie jaoks esmatähtis ning me anname alati endast parima, et tagada, et iga klient saaks oma projektidega parima kogemuse.

MKO PLUSS OÜ on Eesti ehitus- ja remonditeenuste turul tuntud oma pühendumuse, kvaliteedi ning tipptasemel oskuste poolest. Oleme valmis võtma vastu erinevaid projekte ja kliente ning looma kestvaid suhteid, mis põhinevad usaldusel ja rahulolul. Kui otsite usaldusväärset partnerit oma ehitus- ja remonditööde vajadusteks, võtke meiega ühendust, ja meie meeskond on valmis teie unistusi teoks tegema.

Seega, kui otsite usaldusväärset partnerit ehitus- ja remonditöödeks, siis võtke meiega ühendust.

kontakt

MKO PLUSS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart I.

Olen äärmiselt rahul ettevõtte keevitusteenustega! Nende meeskond osutus väga professionaalseks.

- Kristo H.

MKO PLUSS OÜ tegi imelist tööd meie kodu renoveerimisel! Tegid täpselt nii nagu soovisime!

- Marten U.

Ettevõtte betoonitööd olid tõeliselt muljetavaldavad! Nad tegid meie hoovis suuremahulisi betoneerimistöid.

MKO PLUSS OÜ tegevusaruanne 2022

MKO PLUSS OÜ on ettevõte, mis asutati 2019. aasta mais. Selle firma põhitegevusala on elamute ja mitteeluhoonete ehitus, mis on üks olulisemaid sektoreid Eesti ehitusturul. MKO PLUSS OÜ on pühendunud kvaliteetsele ehitustööle, pakkudes oma klientidele parimat teenust ja tulemusi.2022. aastal saavutas MKO PLUSS OÜ müügitulu summas 265 538 eurot. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on olnud turul vaid mõned aastad. See näitab, et MKO PLUSS OÜ on suutnud luua tugeva kliendibaasi ja pakkuda teenuseid, mis on nõudlikud ja konkurentsivõimelised. Vaadates ette, on MKO PLUSS OÜ-l

Dropdown

kõik artiklid

Kvaliteetne keevitamine, betoneerimine ja katusetööd

Kvaliteetne keevitamine, betoneerimine ja katusetööd on ehitusprojektide elluviimisel üliolulised valdkonnad. Need tööd määravad projekti kvaliteedi, turvalisus
ssb.ee
Kvaliteetne keevitamine, betoneerimine ja katusetööd on ehitusprojektide elluviimisel üliolulised valdkonnad. Need tööd määravad projekti kvaliteedi, turvalisuse ja vastupidavuse ning võivad mõjutada selle maksumust ja ajakava. Seetõttu on oluline valida usaldusväärne partner, kes suudab tagada nende tööde kõrge kvaliteedi ja täpsuse. MKO PLUSS OÜ on spetsialiseerunud kõrgekvaliteedilisele keevitamisele, betoneerimisele ja katusetöödele. Meie spetsialistid omavad laialdasi teadmisi ja kogemusi nende valdkondade tööde teostamisel ning meie eesmärk on alati tagada kõrgtasemel tööd ja rahulolu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.