Rohkema info nägemiseks:

KITCHEN PROFF OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme köögi- ja garderoobimööbli kujundamise, valmistamise ja paigaldamisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus täpsus kohtub kirglikkusega ja funktsionaalsus sulandub peenusega. Kitchen Proff OÜ juures me ei loo lihtsalt mööblit; me rikastame elusid, luues ruume, mis resoneerivad teie isikliku stiili ja praktiliste vajadustega.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: spetsialiseeruda köögi- ja garderoobimööbli kujundamisele, valmistamisele ja paigaldamisele. Me usume, et teie kodu süda väärib parimat käsitöölist puudutust ja teie ruumi hing peaks peegeldama teie olemust. See uskumus on viinud meid personaalsete lahenduste pakkumiseni, mis on kohandatud teie ainulaadsetele eelistustele ja nõudmistele.

Alates modernsete disainide sirgetest joontest kuni klassikaliste stiilide soojade embusteni on meie portfell meie mitmekülgsuse ja kvaliteedile pühendumise tunnistajaks. Meie oskuslik meeskond töötab teiega tihedalt koos, et tuua teie visioon ellu, tagades, et iga meie loodud mööbliese oleks teie ruumi ja elustiili jaoks täiuslik.

Meie tipptasemel tootmisüksus on varustatud Saksamaalt pärit edasijõudnud puidutöötlemisseadmetega Altendorf, tagades täpsuse ja suurepärasuse igas lõikes. Oleme uhked oma otse tarbijale lähenemise üle, mis kõrvaldab vahendajad ja pakub teile parimat väärtust teie investeeringule.

Kitchen Proff OÜ juures mõistame, et teie unistuste köögi või garderoobi paigaldamine on sama tähtis kui selle kujundamine ja valmistamine. Seetõttu koordineerime teiega, et leppida kokku mugav paigaldusaeg, püüdes protsessi lõpule viia 1-3 tööpäeva jooksul, sõltuvalt projekti ulatusest.

Meie pühendumus teie rahulolule kajastub meie kõikehõlmavates teenustes, alates kujundamisest ja valmistamisest kuni lõpliku mööbli paigaldamiseni. Kutsume teid uurima meie pakkumisi ja avastama, kuidas me saame teie siseruumid muuta funktsionaalseteks kunstiteosteks.

Astuge teekonnale koos meiega, kus iga detail on hoolikalt loodud ja iga projekt on samm teie unistuste kodu reaalsuseks muutmise suunas. Kitchen Proff OÜ - Ruume kujundades, elusid rikastades!

Kontakt

KITCHEN PROFF OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin K.

Nende käsitöö on lihtsalt imeline. Igale detailile on pandud suur tähelepanu.

- Mari T.

Mul oli võimalus kogeda nende personaalset lähenemist ja ma ei saaks olla rahulolevam.

- Kristiina S.

Suurepärane kvaliteet ja suurepärane teenindus. Julgen kindlalt soovitada!

Meist - kitchenproff.ee

Kvaliteetne mööbel on rohkem kui lihtsalt praktiline esemete hoiukoht - see on teie kodu süda, mis peegeldab teie stiili ja isiksust. Kitchen Proff OÜ on selle mõtteviisi kehastus, pakkudes individuaalselt kujundatud köögi-, vannitoa- ja garderoobimööblit Tallinnas ja Harjumaal. Kogudes üle 15 aasta kogemusi korpusmööbli valmistamisel, oleme loonud enda ettevõtte eesmärgiga pakkuda kliendile terviklikku teenust alates projekteerimisest kuni mööbli paigaldamiseni objektil. Meie prioriteediks on mitte ainult kvaliteetne töö, vaid ka tähtaegadest kinnipidamine. Meie peamisteks klientideks on

Dropdown

kõik artiklid

KITCHEN PROFF OÜ tegevusaruanne 2022

Majandustegevust iseloomustas 2022.aastal realisatsioonimahu stabiliseerimine. Tähelepanu pöörati eelkõige äritegevuse kindlustamisele praegustel turgudel. Arua
ssb.ee
Majandustegevust iseloomustas 2022.aastal realisatsioonimahu stabiliseerimine. Tähelepanu pöörati eelkõige äritegevuse kindlustamisele praegustel turgudel. Aruandeaastal arengu- ja uurimisväljaminekuid ei tehtud. 2022. aastal uurimisväljaminekuid ei ole planeeritud. Meie eesmärkideks 2022.aastal on kindlustada teenuste püsiv kasv ja omakapitali tuluse ning reageerida kiiresti turu muutustele. Raamatupidamise aastaaruandes kajastavad olulised vara ja kohustuste hindamist mõjutavad sündmused ja asjaolud, mis ilmnesid aruandeaasta koostamisperioodil (01.01.2022 kuni 31.12.2022). Keskmine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.