Rohkema info nägemiseks:

MURUMEHED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärk on tagada klientide kinnisvara hooldus ja heakord parimal võimalikul viisil, et kliendid saaksid nautida puhtust, korda ja ilu oma kodudes ja töökohtades.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Murumehed sündis unistusest muuta kinnisvara hooldus lihtsamaks ja nauditavamaks. Ettevõtte asutamisel olid meil selged eesmärgid: pakkuda tipptasemel kinnisvara hooldusteenuseid nii era- kui äriklientidele ning võtta enda kanda klientide olulise vara korrashoid. Meie missiooniks sai tuua kinnisvaraomanike ellu muretu kogemus ja tagada nende kinnisvara pikaealisus ja esteetiline ilu.

Algusaastatel keskendusime peamiselt muru niitmisele, kuid mõistsime kiiresti, et kinnisvara hooldus on palju mitmekesisem valdkond. Sellest lähtuvalt arendasime välja laia teenuste valiku, et vastata klientide erinevatele vajadustele. Täna oleme uhked, et pakume kinnisvara hooldust, muru niitmist, hekilõikust, lumekoristust ja trimmerdamist, tagades seeläbi tervikliku hooldusteenuse.

Meie meeskond on alati olnud meie suurim vara. Oleme kogunud enda ümber kogenud ja pühendunud spetsialistid, kes jagavad meie kirge kinnisvara hoolduse vastu. Meie töötajad on koolitatud ja varustatud vajalike oskuste ja teadmistega, et pakkuda parimat teenust klientidele.

Kliendid on alati olnud meie tegevuse keskmes. Oleme teadlikud sellest, et igal kliendil on oma ainulaadsed vajadused ja ootused. Seetõttu läheme igale projektile personaalselt ja kujundame teenused vastavalt klientide soovidele. Meie eesmärk on ületada ootusi ja muuta kliendi kogemus meie teenuste kasutamisel võimalikult muretuks ja nauditavaks.

Kinnisvara hoolduse valdkond on aastatega märkimisväärselt arenenud. Meie ettevõtte DNA-s on innovatsioon ja tipptasemel tehnoloogia kasutamine. Kasutame kaasaegseid seadmeid ja lahendusi, et tagada teenuste kvaliteet ja tõhusus. Samuti jälgime pidevalt valdkonna arenguid ja uuendame oma teenuseid vastavalt.

Meie teekond kinnisvara hoolduse valdkonnas jätkub. Oleme pühendunud sellele, et jätkata klientide rahulolu tagamist ja kinnisvara ilu säilitamist. Tulevikus soovime laiendada oma teenuste ulatust ja olla esimene valik kõigile, kes otsivad kinnisvara hoolduse partnerit.

Murumehed ei ole lihtsalt ettevõte – me oleme pühendunud oma klientidele ja nende kinnisvarale. Oleme siin, et muuta kinnisvara hooldus lihtsaks, professionaalseks ja muretuks. Rohkem infot meie kodulehelt!

Koduleht

MURUMEHED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Georg A.

Töö tehtud kiirelt ning põhjalikult noorte omaala spetsialistide poolt.

- Markus M.

Soovitan soojalt, leiavad alati lihtsa ja mõistliku lahenduse probleemile.

- Olev K.

Täpne, taskukohane ning mugav teenus. Lisaks ka väga professionaalne. Soovitan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MURUMEHED OÜ tegevusaruanne 2022

Käesolevas põhjalikus tegevusaruandes esitatakse üksikasjalik ülevaade raamatupidamiskohustuslase, Murumehed OÜ, tegevusest ja asjaoludest, mis on määrava tähtsusega ettevõtte finantsseisundi ja majandustegevuse hindamisel. Samuti käsitletakse olulisi sündmusi, mis leidsid aset majandusaastal, ning antakse prognoos eeldatavate arengusuundade kohta järgmisel majandusaastal. Murumehed OÜ on ettevõte, mille peamine tegevusvaldkond on muu kinnisvarahaldus või haldusega seotud tegevused (EMTAK: 68329). Ettevõtte peamised teenused hõlmavad kinnisvarahooldusteenust lepingu alusel,

Dropdown

kõik artiklid

Mida kujutab endast hekipügamise peen kunst?

Hekipügamise peen kunst on aednikutöö, mis hõlmab heki kujundamist ja pügamist teatud kujunditeks ja stiilideks. See võib hõlmata erinevaid tehnikaid, nagu püga
ssb.ee
Hekipügamise peen kunst on aednikutöö, mis hõlmab heki kujundamist ja pügamist teatud kujunditeks ja stiilideks. See võib hõlmata erinevaid tehnikaid, nagu pügamine, modelleerimine ja juhendamine, et luua konkreetseid kujundeid, mis võivad olla abstraktsed või realistlikud. Hekipügamise peen kunst on olnud populaarne traditsioon ja kunstivorm paljudes kultuurides, sealhulgas Jaapanis, Hiinas ja Euroopas. Iga kultuur on välja töötanud oma stiili ja tehnikad, et saavutada erinevaid efekte ja luua erinevaid kujundeid. Näiteks Jaapani hekipügamine keskendub naturaalsele ja minimalistlikule

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.