Rohkema info nägemiseks:

BUILD COMFORT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Firma tegeleb metalli painutamise, lõikamise ja keevitamisega, pakkudes täpset ja kvaliteetset metallitöötlusteenust. Meie teenused hõlmavad keerukaid treimisprotsesse ja viimistlustöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

BUILD COMFORT OÜ eesmärk on pakkuda kõrgekvaliteedilisi metallitöötluse, paigalduse ja viimistlusteenuseid, mis ületavad klientide ootusi. Meie teenused hõlmavad laia valikut alates metalli painutamisest ja keevitamisest kuni keerukate treimisprotsesside ja viimistlustöödeni. 

Meie teekond algas missiooniga eristuda ehituse, metalltoodete paigalduse ja viimistlustööde valdkonnas. Algusest peale on meie fookus olnud pakkuda mitte ainult tulemusi, mis vastavad klientide ootustele, vaid neid ka ületavad. Oleme seadnud endale kõrged standardid ja meie töödes kajastub meisterlikkus ja pühendumus.

BUILD COMFORT OÜ-s töötab oskuslik meeskond, kes on varustatud viimase tehnoloogiaga ja pühendunud kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Iga projekt, millele käed külge paneme, on täidetud täpsuse ja suurepärasusega. Alates keerukatest metallitöötlustest kuni keerukate keevitustöödeni, tagame, et iga ülesanne täidetakse täpselt ja professionaalselt. Meie teenuste portfell on mitmekülgne ja katab kõik alates lihtsatest paigaldustest kuni keeruliste viimistlustöödeni.

Meie töö keskmes on arusaam, et see, mida me loome, ei ole ainult metalli vormimine, vaid ka mugavuse ja rahulolu pakkumine meie klientidele. Meie eesmärk on pakkuda klientidele lahendusi, mis on sama vastupidavad ja usaldusväärsed kui metall, mida me töötleme.

Kui planeerite uut ehitusprojekti või vajate metalltoodete ekspertpaigaldust, on BUILD COMFORT OÜ valmis teid aitama. Meie kogenud meeskond suudab pakkuda spetsialiseeritud metalli- ja viimistlustöid, mis vastavad teie vajadustele ja ootustele. Meie teenused on loodud tagama teie projekti edu ja pakkuma teile meelerahu, teades, et teie projekt on professionaalsete ja kogenud spetsialistide kätes.

Meie ettevõtte lugu on täis kirge, pühendumust ja pidevat arengut. Oleme uhked oma saavutuste üle ja ootame põnevusega tulevikku, kus saame jätkuvalt pakkuda parimat metallikäsitöö teenust. BUILD COMFORT OÜ on teie usaldusväärne partner, kui otsite kvaliteeti ja täpsust oma metalliprojektides. Võtke meiega ühendust juba täna ja avastage, kuidas saame aidata teie visiooni ellu viia. Liituge meiega, et sepistada tulevik, mis on sama tugev ja vastupidav kui metall, mida me vormime.

Kontakt



+372 5309 3608

BUILD COMFORT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jüri T.

Projekti juhtimine oli sujuv ja tulemus suurepärane.

- Peeter L.

Professionaalne teenindus ja suurepärane lõpptulemus.

- Mari K.

Nende meeskond oli kiire ja töö oli täpselt nagu lubatud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

BUILD COMFORT OÜ tegevusaruanne 2023

Build Comfort arendab ehitus sektor Ida-Virumaal. Meie eesmärk on pakkuda igale kliendile personaliseeritud lahendusi.

Dropdown

kõik artiklid

Millist mõju avaldab tehnoloogia integreerimine metallkonstruktsioonide projekteerimisele ja tootmisele?

Metallkonstruktsioonide maastik areneb kiiresti, mida veavad edasi tehnoloogilised uuendused, keskkonnaalased mured ja muutuvad turunõudmised. Tulevikku vaadate
ssb.ee
Metallkonstruktsioonide maastik areneb kiiresti, mida veavad edasi tehnoloogilised uuendused, keskkonnaalased mured ja muutuvad turunõudmised. Tulevikku vaadates koorub välja mitmeid võtmesuundumusi, mis lubavad kujundada tööstust ja pakkuda uusi võimalusi ehitusfirmadele, arhitektidele, kinnisvaraarendajatele ja tööstusettevõtetele. Selles postituses uurime viit suundumust, mis on valmis mõjutama metallkonstruktsioonide tulevikku. 1. Täiustatud materjalid ja sulamid Kõrgetugevusliku terase ja alumiiniumsulamite kui kergemate materjalide arendamine on revolutsiooniline ehitustööstuses. Need

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.