Rohkema info nägemiseks:

GREENCAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme mitmekülgsete ehitusteenuste pakkumisega, hõlmates endas kruusa ja liiva müüki, rasketehnika renti ning kaevetöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsid usaldusväärset partnerit oma ehitusprojektile, siis oled jõudnud õigesse kohta. GREENCAPITAL on ettevõte, mis pakub laia valikut kvaliteetseid ehitusteenuseid, mis vastavad täpselt sinu vajadustele.

Meie kasutatav materjal, olgu selleks siis kruus või liiv, on hoolikalt valitud ja läbinud range kvaliteedikontrolli, tagades vastupidavuse ja usaldusväärsuse igas ehitustöös. Spetsialiseerudes just kruusa ja liiva pakkumisele, oleme pühendunud klientide rahulolu saavutamisele ning pakume parimat materjali, mis vastab täpselt nende ootustele.

Meie kogenud operaatorid juhivad meie hooldatud masinaparki, mis sisaldab kaasaegseid ja mitmekülgseid ehitustehnikaid, tagades sujuva tööprotsessi ja kvaliteetse lõpptulemuse igal ehitusprojektil. Lisaks spetsialiseerume kaevetöödele ning pakume professionaalset teenust alates kraavide kaevamisest kuni maapinna ettevalmistamiseni.

Olenemata sellest, kas tegemist on väikese koduaiaga või suuremahulise ehitusprojektiga, võite loota meie kogemustele ja oskustele, et tuua teie visioonid ellu. GREENCAPITALi eesmärk on pakkuda klientidele mitmekülgseid ja professionaalseid ehitusteenuseid, mis ületavad ootusi ja loovad kestvaid lahendusi.

Võta meiega ühendust juba täna, ja leiame koos parima lahenduse sinu ehitusprojektile!

GREENCAPITAL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin

Täpselt seda, mida vajasin - usaldusväärne ja professionaalne teenus.

- Kati

Suurepärane teenindus ja kiire reageerimine. Olen väga rahul tulemusega!

- Jaan

Efektiivne ja täpne töö, mis ületas minu ootused. Aitäh!

5 viisi, kuidas kvaliteetne killustik võib tõsta teie ehitusprojekti taset

Killustik, ehitustööstuse nurgakivi, on lahtine kivimaterjali kogum. Kvaliteetne killustik eristub oma puhtuse, ühtluse ja sellest, kui tugev on kivi, millest see koosneb. Selle tähtsus ehitusprojektides on ülioluline, kuna see toimib paljude infrastruktuuritüüpide alusena. GREENCAPITAL OÜ-s pakume tipptasemel killustikku, mis vastab ehitusrakenduste rangele standardile. Meie pühendumus tipptasemele tagab, et meie kliendid saavad oma projektide jaoks parimad materjalid. 1. Suurenenud vastupidavus ja pikaealisus GREENCAPITAL OÜ kvaliteetne killustik on projekteeritud vastu pidama ilmastiku

Dropdown

kõik artiklid

Ülim juhend rasketehnika rentimiseks

Rasketehnika on ehituse, maastikukujunduse ja infrastruktuuri arendamise selgroog. Need hõlmavad laia valikut seadmeid, mis on mõeldud inimvõimetele kättesaamat
ssb.ee
Rasketehnika on ehituse, maastikukujunduse ja infrastruktuuri arendamise selgroog. Need hõlmavad laia valikut seadmeid, mis on mõeldud inimvõimetele kättesaamatute suuremahuliste ülesannete lahendamiseks. Alates ekskavaatoritest ja buldooseritest kuni kraanade ja laaduriteni, need võimsad masinad on hädavajalikud tõhusaks ja õigeaegseks projektide lõpetamiseks. Rasketehnika rentimine pakub mitmeid eeliseid, sealhulgas kulude kokkuhoidu, paindlikkust ja juurdepääsu uusimale tehnoloogiale ilma pikaajalise omandiõiguse kohustuseta. See võimaldab ettevõtetel suunata oma kapitali teistesse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.