Rohkema info nägemiseks:

MELADOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärk on saavutada Teie rahulolu ja usaldus ning jätkata oma maine kinnistamist kui üks parimaid eramute ehitamise ja remondi teenuste pakkujaid Eestis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Melador OÜ on Eesti ehitusettevõte, mis on spetsialiseerunud eramute ehitus- ja remonditöödele. Oleme tegutsenud alates 2015. aastast ja meie portfellis on mitmeid edukalt lõpetatud projekte, sealhulgas saunade, terrasside, abihoonete ja muude ehitiste ehitamine.

Meie eesmärk on tagada klientidele kvaliteetne ja usaldusväärne teenus, millel on õigeaegne lõpptulemus. Oleme pühendunud tähtaegadest kinnipidamisele ja kvaliteetsele teostusele. Selle tulemusena oleme saavutanud kõrge kliendirahulolu ja saanud palju positiivset tagasisidet oma klientidelt.

Alates 2021. aastast oleme oma teenuste valikut laiendanud, pakkudes element- ja palkmajade paigalduse teenust suurematele firmadele. Oleme võtnud endale kohustuse pakkuda võtmed kätte lahendusi ja tagada klientidele probleemivaba kogemus kogu protsessi vältel. Meie meeskonnal on laialdased teadmised ja kogemused erinevate tüüpide ja stiilide majade ehitamisel ning paigaldamisel.

Meie meeskond koosneb kogenud ehitajatest ja spetsialistidest, kes on valmis oma oskusi ja teadmisi klientidele pakkuma. Oleme veendunud, et meie professionaalne meeskond ja kvaliteetne teenus muudavad meid usaldusväärseks ja kõrgelt hinnatud ehitusettevõtteks.

Melador OÜ on pühendunud oma klientide vajaduste ja soovide täitmisele, pakkudes kvaliteetset ja usaldusväärset teenust. Meie eesmärk on saavutada klientide rahulolu ja usaldus ning jätkata oma maine kinnistamist kui üks parimaid eramute ehitamise ja remondi teenuste pakkujaid Eestis.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

MELADOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Toomas K.

Teie meeskond on professionaalne ja tähtaegadest kinnipidamine on teie jaoks prioriteet. Minu uus terrass on lihtsalt suurepärane ning täpselt selline, nagu ma soovisin.

- Liina T.

Ma tellisin teilt abihoone ehituse ja olin üllatunud, kui kiiresti ja suurepäraselt töö teostati. Teie meeskond on sõbralik ja kogenud ning see muudab kogu protsessi sujuvaks ja muretuks. Kindlasti soovitan teid kõigile!

- Mart M.

Teie element- ja palkmajade ehituse oskused on lihtsalt imetlusväärsed. Ma tellisin teilt oma unistuste maja ehituse ning olen nüüd õnnelik omanik. Teie tähelepanu detailidele ja kvaliteetne töö on silmapaistvad. Ei saaks olla rahulolevam oma uue kodu suhtes. Suur tänu teile!

MELADOR OÜ tegevusaruanne 2022

Aasta 2022 oli meie ettevõttele märkimisväärne, kuna meil oli võimalus vahetada oma peamist koostööpartnerit, kellele me olime seni alltööd teinud. See oli oluline samm, mis aitas meil oma äritegevust laiendada ja uusi võimalusi avastada. Meie uus partner on aidanud meil oma tooteid ja teenuseid paremini turustada, mis on omakorda suurendanud meie käivet. Tänu sellele suutsime 2022. aasta lõpetada kasumiga, mis on meie ettevõtte jaoks suur saavutus. Kuid me ei kavatse siin peatuda. 2023. aasta on meie jaoks uus võimalus kasvada ja areneda. Meie peamine eesmärk on pöörata rohkem tähelepanu

Dropdown

kõik artiklid

Miks on abihoone ehitamine mõistlik lahendus?

Abihoone ehitamine on mõistlik lahendus, kui soovid suurendada oma kinnistu funktsionaalsust ja väärtust. Abihoone võib olla erineva suuruse ja otstarbega, alat
ssb.ee
Abihoone ehitamine on mõistlik lahendus, kui soovid suurendada oma kinnistu funktsionaalsust ja väärtust. Abihoone võib olla erineva suuruse ja otstarbega, alates väiksematest kuuridest kuni suuremate garaažide ja töökodadeni. Abihoone ehitamine on kasulik mitmel põhjusel. Esiteks, see võib suurendada kinnistu väärtust ja atraktiivsust tulevaste ostjate jaoks. Lisaks võib see suurendada ka sinu enda mugavust ja elukvaliteeti, andes sulle rohkem ruumi oma hobide jaoks või vajaliku töö jaoks. Teiseks, abihoone võib olla ka praktiline lahendus ruumipuudusele. Kui sinu kodu ei paku piisavalt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.