Rohkema info nägemiseks:

EXCLUSIVE WALLS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme dekoratiivvärvide, kõrgkvaliteetsete krohvide ja innovatiivsete sisustustoodete, sealhulgas Elettro Kile müügi ja koolitustega, tuues Itaalia tipptootja RIVEDILI tooted Eestisse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kvaliteetne viimistlus ja dekoratsioonid muudavad kodu eriliseks ning loovad soojuse ja hubasuse, mida me kõik otsime. EXCLUSIVE WALLS OÜ on Eesti ettevõte, mis on pühendunud just selle visiooni elluviimisele. Meie lugu sai alguse tadelaktist, kuid oleme kiiresti laiendanud oma valikut Itaalia dekoratiivvärvide ja kõrgkvaliteetsete krohvidega, pakkudes klientidele võimalust muuta oma kodud kunstiteosteks.

EXCLUSIVE WALLS OÜ loojate ja asutajate lugu sai alguse tadelakti kasutamisest kahe vannitoa renoveerimisel. See eriline viimistlusmaterjal avas uksed maailma, kus ruumid muutuvad kunstiteosteks. Mõistmine, et meie kodusid saab muuta sellisel viisil, mis toob rõõmu ja ilu igapäevaelusse, andis meile inspiratsiooni luua ettevõte, mis tooks Eestisse seda erilist kvaliteeti.

2021 aastal astusime sammu edasi, alustades koostööd Itaalia dekoratiivvärvide tootja RIVEDILIGA. RIVEDIL on tuntud oma kvaliteetsete toodete poolest, mida iseloomustab lihtne ja tolmuvaba paigaldus. Enamiku nende toodete puhul saab lõpptulemuseni jõuda vaid kahe-kolme päevaga, luues hämmastavaid viimistlusi, mis jäävad aastateks meie kodudes kestma. Pakume ka professionaalset paigaldusteenust, mille taga on meeskond kogenud spetsialiste, kellel on aastatepikkused kogemused. Nad on pühendunud viimistluslahenduste loomisele, mida te saate aastaid nautida.

Meie valik on mitmekülgne ja pakub palju võimalusi kodude ilusaks muutmiseks. Soovitame kõigil tulla meie showroomi, et tutvuda meie toodetega ja katsuda neid oma käega. See annab teile aimu, millise imelise lõpptulemuse saate oma kodu viimistlemisel saavutada.

EXCLUSIVE WALLS OÜ ja RIVEDIL jagavad kirge viimistluskunsti vastu ning pakuvad teile parimaid vahendeid ja lahendusi, et muuta teie kodu unikaalseks ja ilusaks. Võtke meiega ühendust ja laske meil aidata teil luua unustamatu kodu, mis täidab teid rõõmu ja uhkusega. Teie kodu on teie kunstiteos, ja me oleme siin selleks, et teid inspireerida ja toetada.

Külasta meie kodulehte ning leia endale sobiv toode või võta meiega ühendust!

kontakt

EXCLUSIVE WALLS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Elettro Kile tõi minu äri sisustusse kaasaegsuse ja funktsionaalsuse.

- Karin M.

Suurepärased koolitused, need aitasid meil oma värvimisprojekte iseseisvalt teostada.

- Maire K.

EXCLUSIVE WALLS OÜ muutis meie kodusisustuse tõeliseks kunstiteoseks!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kruntvärvide valik - kuidas leida õige toode?

Kui olete kunagi teinud värvimisprojekti, teate, et kruntvärvid on oluline esimene samm sujuva ja kvaliteetse viimistluse saavutamiseks. Kruntvärvid ei taga mitte ainult paremat nakkumist, vaid aitavad ka pinnale luua ühtlase ja vastupidava kihi. Selleks, et leida õige kruntvärv ja rakendusviis, peate mõistma erinevate toodete tüüpe ja nende sobivust erinevate projektide jaoks. Esimene samm õige kruntvärvi valimisel on pinnatüübi mõistmine, millele see kantakse. Kas tegemist on puidu, betooni, metalli või kipsplaadiga? Erinevad pinnad nõuavad erinevat tüüpi kruntvärve, mis tagavad parema

Dropdown

kõik artiklid

Elettro kile - kaasaegne ja funktsionaalne sisustuselement

Kodu sisustamine on alati olnud võimalus väljendada oma isiklikku stiili ja loovust. Kaasaegses interjööris on üks uuenduslik materjal, mis on viimasel ajal pal
ssb.ee
Kodu sisustamine on alati olnud võimalus väljendada oma isiklikku stiili ja loovust. Kaasaegses interjööris on üks uuenduslik materjal, mis on viimasel ajal palju tähelepanu saanud - Elettro Kile. See mitmekülgne ja kaasaegne materjal võimaldab teil luua unikaalseid disainilahendusi, mis ei anna mitte ainult esteetiliselt silmailu, vaid pakuvad ka funktsionaalsust. Elettro Kile on õhuke, kuid vastupidav materjal, mis on varustatud elektrooniliste omadustega, mis avavad uksed arvukatele loovatele võimalustele. Selle mitmekülgse materjali kasutamine teie kodu sisustuses võib muuta selle

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.