Rohkema info nägemiseks:

UP CATALYST OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1855; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta UP CATALYST OÜ kohta arvamuslugu!"

UP CATALYST OÜ hetkeolukord

Juba 1855 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

UP Catalyst OÜ tegeleb süsiniknanomaterjalide ja grafiidi tootmisega uudsel jätkusuutlikul tehnoloogial.

2022 aasta oli ettevõttele edukas, jätkati tulemuslikult Euroopa Kosmoseagentuuri (ESA), Euroopa Innovatsiooni ja Tehnoloogia Instituudi (EIT)

RawMaterials (https://CO2Carbon.eu/), Norway Grants GreenICT projektidega ja alustati Ettevõtluse ja Innovatsiooni (EAS-i) ja KredEx-i ühendasutuse rakendusuuringute programmi (RUP) projektiga üldise suure eesmärgiga skaleerimaks süsiniknanomaterjalide ja grafiidi tootmine tööstuslikule skaalale uudse jätkusuutliku tehnoloogiaga. Iga projekt oli suunatud spetsiifiliste alamprotsesside väljatöötamiseks ja tõhustamiseks koos prototüüpseadmete ehitusega.

UP Catalyst OÜ müügikäive oli 4 612 eurot. Firma tegeles 2022 aastal peamiselt tõhusamate alamprotsesside väljatöötamisega, tootmise võimekuse skaleerimisega, materjali karakteriseerimisega ning testimisega. Häid tulemusi saadi nii energiasalvestus valdkonnas kui ka struktuuri tugevdava lisandi valdkonnas. Näiteks viidi läbi materjalide karakteriseerimised ja testimised koostöös Imperial College of London-ga (ICL), University of Bologna-ga (UniBo) ning Saksa partner UniverCell, kes oli sel hetkel suurim aku elektroodide tootja Euroopas valideeris UP

Catalyst OÜ jätkusuutliku tehnoloogiaga sünteesitud toodangut.

Keskmine töötajate arv aastal 2022 kahekordistus. Lisaks laienes UP Catalyst OÜ kliendibaas ja jätkusuutlikust süsinikust huvitatud firmade arv.

UP Catalyst OÜ saatis klientidele välja kordades rohkem süsinikproovmaterjale, mis on pika müügitsükli üheks esimeseks verstapostiks süsiniktoormaterjali müügis.

Aastal 2023 on plaanis UP Catalyst OÜ-l kaasata uus investorite rahastus, et skalleerida tootmist veelgi suuremale skaalale ja edasi valideerida jätkusuutlik toodang mainekate teadusinstituutidega ning suurte klientidega akutööstuse valdkonnas, et sõlmida tuleviku toodangu jaoks ostu-müügilepingud.

UP CATALYST OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.