Rohkema info nägemiseks:

RINALDY FURNITURE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 421; jälgijaid - 0. Arvustusi - 2; Artikleid 1+ "Kirjuta RINALDY FURNITURE OÜ kohta arvamuslugu!"

RINALDY FURNITURE OÜ hetkeolukord

Juba 421 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Rinaldy Furniture OÜ on 16.09.2019 asutatud Eesti kapitalil põhinev ettevõte. Meie missiooniks on kvaliteetse eritellimusmööbli valmistamine. Läheneme igale kliendile personaalselt, kuulame, mida ta tegelikult vajab ja aitame omalt poolt igakülgselt kaasa, et need mõtted ka teoks saaksid.

Kui kliendil puudub visioon, mööbli paigutuse ja toonide osas, ootame küllakutset. Kuna igal kodul on omad eripärad, siis oleme veendunud, et paremaks ruumitajuks ja parima tulemuse saavutamiseks peab viibima just kohapeal, mitte kontoris. Koos arutame, sätime ja visualiseerime läbi erinevaid võimalusi, abiks käsivisandid, näidised ja fotod.

Rinaldy Furniture OÜ põhitegevusalaks on köögimööbli tootmine. Lisaks köögimööblile valmistame ka erinevaid garderoobikappe, vannitoamööblit, aitame paigutada ja disainida kogu elamise, et klient ei peaks mööda ilma erinevaid teenusepakkujaid otsima.

Osaühingu müügitulu on võrreldes eelmise aruandeperioodiga kasvanud ~40%. Müügitulu nii suurt kasvu on soodustanud klientide hea tagasiside. Tihtipeale on rahulolevad kliendid soovitanud meid edasi oma tuttavatele, kellest nii mõnigi on saanud uueks rahulolevaks kliendiks. Lisaks oleme panustanud fotograafi poolt tehtud fotodesse, mida jagame hoogsalt enda kodulehel https://rinaldyfurniture.com/ ning sotsiaalmeediakontodel.

Aruandeperioodil rentis osaühing suurema montaažitöökoja, palkas juurde töötajaid ning investeeris uutesse käsitööriistadesse. Meie missioon on maksta töötajatele motiveerivat, konkurentsivõimelist töötasu, et hoida kollektiivis madalat kaadrivoolavust ja kokkuhoidvat töökeskkonda. Töötajad töötavad VÕS lepingu alusel. Montaažiks valivad töötajad ise sobiva aja, paigalduse lepime kokku kliendi ja töötaja soove arvestades.

Uuel majandusaastal on plaanis töötingimusi montaažitöökojas veelgi parandada, mis tähendab, et kolime omakorda suuremale pinnale. Sinna on plaan soetada juurde töövahendeid nagu formaatsaag ja puurpink, et tööprotsessi veelgi kiirendada ja hõlbustada.

Kui veebruaris 2022 alustas Venemaa sõda Ukraina vastu oli korraks raskusi materjalide kättesaadavusega ja tarneajad kippusid venima. Hetkeks tundus, et tööd võib vähemaks jääda kuna ärevust ja teadmatust oli tajuda kõikjal. Aasta keskpaigaks oli selge, et tarned on stabiliseerunud ja klientide huvi endiselt suur. Kui varem telliti mööblit ühe ruumi kaupa, siis nüüd on paljud tellimused kogu elamu sisustamiseks. Detsembri lõpus käisid mitmed läbirääkimised klientidega, mille eest käesoleva aruande esitamise ajaks on juba ettemaksuarved väljastatud ja tellimused töös.

Ettevõte tegutseb jätkuvalt kliendibaasi kasvatamise ja endale reklaami tegemisega. Loodame ka käesoleval majandusaastal müügitulu kasvatada ning kõrge inflatsiooni tingimustes konkurentsis püsida.

RINALDY FURNITURE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.