Rohkema info nägemiseks:

HR-SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume täisteenust auto remondi ja hoolduse alal, keskendudes Bosch diagnostikale ja kaasaegsetele sõidukitehnoloogiatele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus teie sõiduki tervis on meie suurim prioriteet. HR-SERVICE OÜ juures mõistame, et teie auto on rohkem kui lihtsalt transpordivahend; see on oluline osa teie igapäevaelust. Seetõttu pakume kõikehõlmavaid auto remondi- ja hooldusteenuseid, mis tagavad teie sõiduki sujuva ja usaldusväärse töö päevast päeva.

Meie missioon on lihtne: pakume täisteenust auto remondi ja hoolduse alal, keskendudes Bosch diagnostikale ja kaasaegsele sõidukitehnoloogiale. See tähendab, et olenemata sellest, kas vajate mootori hooldust, õli ja filtri vahetust, rehvitöid, käigukasti hooldust või elektritöid, on meie oskuslikud tehnikud varustatud viimase tehnoloogiaga, et rahuldada teie auto vajadusi.

Uhke Bosch Car Service võrgustiku liikmena toome teieni autonduse tipptaseme. Meie tipptasemel töökoda Keilas on loodud kõikide markide ja mudelite teenindamiseks, tagades, et ükskõik mida te sõidate, saate kõrgeima standardi teenust. Meie pühendumus tipptasemele kajastub meie põhjalikus tähelepanelikkuses detailide suhtes ja kinnipidamises kõige rangematest autostandarditest.

Mõistes aja ja raha tähtsust, oleme sõlminud partnerluse Svea Finance'iga, et pakkuda paindlikke maksevõimalusi teie auto remondi- ja hooldustööde jaoks. Maksete ajatamise võimalusega muutuvad isegi kõige kõikehõlmavamad teenused taskukohaseks.

HR-SERVICE OÜ juures ei ole me ainult autode parandamisega tegelev ettevõte; me loome usaldust. Meie ekspertide meeskond on pühendunud pakkuma teile läbipaistvat, kliendikeskset teenindust, mis seab teie vajadused esikohale. Kogege erinevust meiega ja laske oma teekond olla murevaba, teades, et teie sõiduk on osavates kätes.

Liituge meiega HR-SERVICE OÜs, kus me elame oma loosungi järgi: Sõidu usaldusväärsus, hoolivuse edendamine! Broneerige oma teenindusaeg täna ja astuge esimene samm turvalisema ja usaldusväärsema sõidukogemuse suunas.

HR-SERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Taavi

Suurepärane teenindus ja kiire lahendus!

- Erik

Kiire ja selge diagnostika, tänan meeldiva teeninduse eest!

- Mai

Kõrge kvaliteet, sõbralik personal.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

HR-SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

Põhitegevusala sõidu ja pakiautode remont.

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et sinu auto vajab professionaalset diagnostikat

Sõiduki omanikuna mõistate oma auto heas seisukorras hoidmise tähtsust. Siiski võib teie auto mõnikord ilmutada märke, mis ei ole kohe selged, viidates, et on a
ssb.ee
Sõiduki omanikuna mõistate oma auto heas seisukorras hoidmise tähtsust. Siiski võib teie auto mõnikord ilmutada märke, mis ei ole kohe selged, viidates, et on aeg professionaalseks diagnostikaks. Nende märkide äratundmine võib säästa teie aega, raha ja tagada teie ohutuse teel. Arusaamine sõiduki diagnostikast Sõiduki diagnostika hõlmab spetsialiseeritud tööriistade kasutamist teie auto pardakompuutri andmete lugemiseks ja tõlgendamiseks. Need tööriistad võivad tuvastada probleeme teie sõiduki mootoris, käigukastis, väljalaskesüsteemis, pidurites ja teistes peamistes komponentides.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.