Rohkema info nägemiseks:

KALAIA ENTERPRISES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kõrge kvaliteediga teenuseid üle terve Eesti. Meil on üle 28 aasta kogemusi ja pühendumust efektiivsete ja usaldusväärsete lahenduste leidmiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kalaia Enterprises OÜ on ettevõte, mis toob Eesti ehitusmaastikule kvaliteedi ja kogemuse. Kuigi oleme turul tegutsenud vaid mõned aastad, ulatub meie meeskonna kogemuste pagas aastatesse - üle 28 aasta, et täpne olla. Meie tegevus hõlmab mitmekülgseid ehitus- ja renoveerimisteenuseid, millest saavad osa nii erakliendid kui ka ärikliendid üle Eesti. 

Kalaia Enterprises peamine eelis seisneb nende võimes tagada kõrgekvaliteediline värvimistööde tehnoloogiline järelvalve. Omame mitmeid olulisi sertifikaate, sealhulgas Hempel akadeemia, FROSIO ja NACE SKOROP, mis kinnitavad meie ekspertteadmisi värvimistööde valdkonnas. See tähendab, et meie meeskond suudab tagada, et teie projekt vastab kõrgeimatele standarditele ning kliendid saavad alati soovitud lahenduse.

Kalaia Enterprises ei piirdu vaid värvimistöödega. Omame laia teenuste valikut, mis hõlmab nii kodusiseseid renoveerimistöid kui ka kõrgustes värvimist ja puhastustöid. Lisaks pakume erimõõduliste metallkonstruktsioonide ehitust ning tehnilist järelvalvet termoisolatsioonitöödele. See mitmekülgsus teeb meist ideaalse partneri, kes suudab täita erinevaid ehitus- ja renoveerimisprojekte.

Kalaia Enterprises ei piirdu ainult füüsiliste töödega. Pakume ka tehnilist tuge klientidele, pakkudes teenuseid nagu värvimistööde tehnoloogilise kaardi koostamine ja värvimistööde spetsifikatsioonide tehnoloogiline analüüs. See aitab klientidel tagada, et nende projektid vastavad täpselt nende ootustele ja vajadustele.

Kalaia Enterprises toob turule kogemuse ja kvaliteedi, mis on teenuse pakkumisel hindamatu. Meie pühendumus klientidele ja mitmekülgne teenuste valik muudavad meid ideaalseks partneriks iga ehitus- või renoveerimisprojekti jaoks. Olgu tegemist värvimistöödega, korterite siseviimistlusega või keerukate ehitusprojektidega, Kalaia Enterprises valmis pakkuma kõrgetasemelist teenust, mis vastab igale kliendi vajadusele.

Võtke meiega ühendust ja leiame teie projekti jaoks parima lahenduse!

võta ühendust

KALAIA ENTERPRISES OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Aadu P.

Kalaia Enterprises OÜ on teinud minu elamu jaoks suurepärase töö - kvaliteetne tulemus ja kõik tööd said tehtud kiirelt.

- Andres K.

Kalaia Enterprises väärib igati kiitust! Maalritööd ja siseviimistlus oli väga kvaliteetne ja kõik tööd saadi tehtud vastavalt soovidele.

- Kadi T.

Pühendunud ja professionaalsed meistrid teevad kõik, et kliendi soovid ja ootused täidetaks.

KALAIA ENTERPRISES OÜ tegevusaruanne 2022

Kalaia Enterprises OÜ on ettevõte, mis asutati 9. oktoobril 2019. aastal. See on suhteliselt uus ettevõte, kuid selle lühikese tegevusaja jooksul on see juba suutnud end tõestada kui usaldusväärne ja professionaalne partner nii värvimise kui ka klaasimise valdkonnas. Aruandeaasta Kalaia Enterprises OÜ jaoks algab 7. oktoobril ja lõpeb 6. oktoobril järgmisel aastal. See periood on ettevõtte jaoks oluline, kuna see on aeg, mil tehakse kokkuvõtteid, analüüsitakse tehtud tööd ja planeeritakse järgmise aasta tegevusi. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on värvimine ja klaasimine. Need on kaks väga

Dropdown

kõik artiklid

Individuaalsed ja kvaliteetsed metallkonstruktsioonide lahendused

Kalaia Enterprises OÜ on tuntud ja usaldusväärne ettevõte, mis pakub mitmekülgseid teenuseid ehitusvaldkonnas. Üheks meie peamiseks tegevusvaldkonnaks on metall
ssb.ee
Kalaia Enterprises OÜ on tuntud ja usaldusväärne ettevõte, mis pakub mitmekülgseid teenuseid ehitusvaldkonnas. Üheks meie peamiseks tegevusvaldkonnaks on metallkonstruktsioonide uusehitus, kus meil on aastatepikkune kogemus ja pühendumus klientide vajaduste täitmisele. Kui otsite individuaalseid ja kvaliteetseid metallkonstruktsioone, siis olete jõudnud õigesse kohta. Miks valida meie metallkonstruktsioonide uusehitus? Kogemus ja Ekspertiis : Kalaia Enterprises OÜ on uhke oma meeskonna üle, kellel on rohkem kui 28-aastane kogemus ehitusvaldkonnas. Oleme töötanud erinevate klientidega ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.