Rohkema info nägemiseks:

FOODMASTERITA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lisaks oleme avatud erinevatele suursündmustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

FoodMasterita OÜ on pühendunud pakkuma iga päev sooja lõunasööki ning on avatud erinevatele suursündmustele, et tagada kvaliteetne ja maitsev toiduelamus. Meie eesmärk on tuua igapäevaellu ning eriliste sündmuste hetkedesse rõõmu ja rahulolu läbi hästi valmistatud toidu.

FoodMasterita OÜ lugu algas lihtsast ideest pakkuda inimestele sooja ja maitsvat lõunasööki, mis muudaks nende päeva nauditavamaks. Meie asutaja, Margarita Võsokovskaja, kes on alati armastanud head toitu ja sellega kaasnevat rõõmu, otsustas avada söögikoha, kus iga roog valmiks hoole ja armastusega. Nii sündis FoodMasterita OÜ, mis asub hubasel Tammistu teel Linte külas, Räpinas.

Oleme uhked oma menüü üle, mis pakub laia valikut roogasid, et rahuldada iga maitsemeelt. Meie köögis kasutatakse ainult värskeid ja kvaliteetseid koostisosi, et tagada parim maitseelamus. Iga päev valmistame maitsvaid ja toitvaid lõunasööke, mis sobivad nii kiireks lõunapausiks kui ka pikemaks einestamiseks. Meie menüüst leiab alati midagi uut ja põnevat, kuid samas ka tuttavaid lemmikuid, mille juurde kliendid ikka ja jälle tagasi tulevad.

Lisaks igapäevastele lõunasöökidele oleme spetsialiseerunud ka suursündmuste toitlustamisele. Olgu tegemist pulmade, sünnipäevade, firmapidude või muude eriliste sündmustega, pakume täisteenust, mis hõlmab nii maitsvat toitu kui ka professionaalset teenindust. Meie eesmärk on muuta iga sündmus meeldejäävaks ja eriliseks, pakkudes toiduelamust, mis jääb kauaks meelde. Koos meie meeskonnaga hoolitseme selle eest, et iga detail oleks täiuslik ja et külalised lahkuksid sündmuselt naeratus näol.

FoodMasterita OÜ väärtustab kliendisuhteid ja püüab pakkuda iga külastusega midagi erilist. Meie sõbralik ja professionaalne meeskond on alati valmis aitama ja vastama teie küsimustele, et tagada parim võimalik teenindus. Meie eesmärk on mitte ainult rahuldada teie maitsemeeli, vaid ka pakkuda sooja ja kutsuvat õhkkonda, kuhu on alati meeldiv tagasi tulla.

Tammistu tee 7, Linte küla, Räpinas, on koht, kus toit ja külalislahkus kohtuvad. Olete alati oodatud meie juurde, et kogeda FoodMasterita OÜ võlu ja maitsta meie suurepäraseid roogasid. Helistage meile numbril 5347 1737 või saatke e-kiri aadressile margarita.vosokovskaja@gmail.com, et broneerida oma järgmine lõuna- või suursündmus.

FoodMasterita OÜ – teie parim valik igapäevaseks lõunasöögiks ja eriliseks sündmuseks!

VAATA LISAKS!

FOODMASTERITA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko T.

Olen nende lõunasöökide püsiklient. Kvaliteetne ja maitsev igal korral.

- Kristiina R.

Toidud on alati maitsvad ja värsked. Olen väga rahul nende teenindusega.

- Raul H.

Suurepärane koht kiireks ja maitsvaks lõunaks. Soovitan soojalt!

Suursündmuste catering

FoodMasterita OÜ on rohkem kui lihtsalt kohvik – me oleme ka teie ideaalne partner unustamatute ürituste korraldamisel. Meie catering-teenused toovad teieni maitsvad ja hoolikalt valmistatud road, mis sobivad igale sündmusele. Olgu tegu väikese privaatpeo või suure korporatiivüritusega, meie meeskond tagab, et teie külalised naudivad iga suutäit. Pakume laia valikut menüüsid, mis sisaldavad traditsioonilisi koduseid roogasid. Meie menüü sisaldab kõike alates südamlikest suppidest ja kodustest pajaroogadest kuni maitsvate pirukate ja värskete salatiteni. Iga üritus on eriline ja me mõistame,

Dropdown

kõik artiklid

FoodMasterita OÜ Päevapakkumised: Tõeline maitseelamus

Räpina südames asuv FoodMasterita OÜ pakub igapäevaseid lõunapakkumisi, mis toovad teieni värsked ja kvaliteetsed maitsed. Meie kohvikus on iga päev uus ja põne
ssb.ee
Räpina südames asuv FoodMasterita OÜ pakub igapäevaseid lõunapakkumisi, mis toovad teieni värsked ja kvaliteetsed maitsed. Meie kohvikus on iga päev uus ja põnev menüü, mis on valmistatud parimatest kohalikest koostisosadest. Pakume laia valikut roogasid, alates südamlikest suppidest ja värsketest salatitest kuni rikkalike pajaroogade ja maitsvate võileibadeni.  FoodMasterita OÜ menüü vaheldub regulaarselt, tuues esile parimad hooajalised maitsed ja kohaliku köögi traditsioonid. Meie kokad katsetavad pidevalt uusi retsepte ja maitsekooslusi, et pakkuda alati midagi uut ja põnevat. Lisaks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.