Rohkema info nägemiseks:

SMARTLYCLEAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume professionaalseid koristusteenuseid nii kodudes kui ka äripindadel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie, SMARTLYCLEAN OÜ, oleme pühendunud pakkuma tipptasemel koristusteenuseid ettevõtetele ja organisatsioonidele Tallinnas, Harjumaal ja Raplamaal. Meie tegevus ulatub kontorikoristusest suurte ehitusobjektide eripuhastusteni.

SMARTLYCLEAN OÜ asutati 2010. aastal juhtiva ettevõtja poolt, kellel oli selge nägemus luua teenus, mis vastaks klientide vajadustele kvaliteedi, usaldusväärsuse ja professionaalsuse poolest. Alates esimestest sammudest oleme jätkuvalt püüdnud täita seda visiooni.

Meie meeskond koosneb kogenud ja koolitatud spetsialistidest, kes on valmis tegutsema klientide ootuste kohaselt. Oleme pidevalt investeerinud tipptasemel seadmetesse ja uuenduslikesse tehnoloogiatesse, et tagada teenuste osutamine parimal võimalikul tasemel.

Meie eesmärk on mitte ainult pakkuda koristusteenuseid, vaid luua ka keskkond, kus meie kliendid saavad tunda end mugavalt ja kindlalt teades, et nende koristusvajadused on meie professionaalse meeskonna hoolde usaldatud.

Klientide rahulolu on meie jaoks esmatähtis ning oleme uhked selle üle, et oleme saanud usaldusväärseks partneriks paljudele ettevõtetele ja organisatsioonidele. Meie pikaajalised kliendisuhted on tunnistuseks meie pühendumusest ja oskustest.

Kui otsite usaldusväärset ja professionaalset koristusteenust, siis võtke meiega ühendust ja laske meil luua teie töökeskkond, millest olete alati unistanud!

Kontakt

SMARTLYCLEAN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Taavi S.

Suurepärane teenindus, meie ruumid on nüüd alati laitmatult puhtad!

- Piia M.

Äärmiselt professionaalne meeskond, soovitan soojalt!

- Kristi L.

Koristamine on alati õigeaegne ja tulemused on suurepärased!

- Taavi S.

Suurepärane teenindus, meie ruumid on nüüd alati laitmatult puhtad!

- Piia M.

Äärmiselt professionaalne meeskond, soovitan soojalt!

- Kristi L.

Koristamine on alati õigeaegne ja tulemused on suurepärased!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas tagada kodu puhtus ja korrektsus kiire elutempoga?

Kodu koristamine võib olla tõeline peavalu ja aeganõudev tegevus, eriti kui teil on kiire töögraafik ja pereliikmed, kes vajavad tähelepanu. Kuid õnneks on SmartlyClean OÜ valmis aitama, pakkudes professionaalset kodukoristuse teenust, mida on väga lihtne tellida. Siin on mõned nõuanded, mida SmartlyClean OÜ spetsialistid soovitavad, et teie kodu jääks alati puhtaks ja korralikuks. Koolitused läbitud töötajatel SmartlyClean OÜ töötajad on läbinud spetsiaalsed koolitused, et tagada, et nad suudavad oma tööd professionaalselt ja tõhusalt teha. Töötajate koolitamine on oluline, et tagada

Dropdown

kõik artiklid

Kas otsid professionaalset tekstiilpindade puhastamisteenust?

Oled sa kunagi soovinud, et su diivan või vaip jälle värskeks ja uueks muutuks? Kas oled mures nende määrdumise ja plekkide pärast, mis aja jooksul kogunevad? S
ssb.ee
Oled sa kunagi soovinud, et su diivan või vaip jälle värskeks ja uueks muutuks? Kas oled mures nende määrdumise ja plekkide pärast, mis aja jooksul kogunevad? Siis on aeg proovida SmartlyCleani tekstiilpindade puhastamisteenust! Meie professionaalne ja kogenud meeskond kasutab kõige kaasaegsemat tehnoloogiat ning spetsiaalseid puhastusvahendeid, mis suudavad eemaldada isegi kõige raskemad plekid ja lõhnad. Kasutame keskkonnasõbralikke ja ohutuid kemikaale, mis ei kahjusta teie tekstiilpindu ega keskkonda. SmartlyClean pakub puhastusteenust diivanitele, vaipadele, vaipkatetele ja muudele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.