Rohkema info nägemiseks:

LAPADUU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte pakub biolagunevaid toidu säilitamise lahendusi, mis on valmistatud looduslikest ja ohututest materjalidest. Meie tooted on mõeldud korduvkasutuseks ja vähendavad plastijäätmete teket.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus keskkonnateadlik eluviis kohtub innovatiivse disainiga. LAPADUU OÜ-s usume, et meie igapäevastes harjumustes tehtavad väikseimad muutused võivad avaldada kõige olulisemat mõju meie planeedile. Seetõttu oleme pühendunud biolagunevate toidu säilituslahenduste loomisele, mis on mitte ainult kaunid, vaid ka emake Maa suhtes sõbralikud.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda alternatiivi plastile, mis on nii funktsionaalne kui ka jätkusuutlik. Võtsime igivana traditsiooni säilitada toitu vahakangaga ja täiendasime seda kaasaegse esteetika ja praktilisusega. Meie toidu säilituskangaste valik on kaunistatud erksate mustrite ja värvidega, tuues rõõmu teie kööki samal ajal kui hoiab teie toitu värskena.

Iga toode on armastusega tehtud, kasutades mesilasvaha lappe, mis on õrnad keskkonna ja teie tervise suhtes. Meie tooted on mõeldud korduvkasutuseks, vähendades ühekordselt kasutatavate plastide vajadust, mis reostavad meie ookeane ja maastikke. LAPADUU OÜ-ga ei mähi sa lihtsalt oma toitu; sa mässid seda lubadusega rohelisemast tulevikust.

Liitu meiega liikumises jäätmete vähendamiseks ja loodusilu säilitamiseks. Vali oma kööki LAPADUU OÜ ja koos mähkigem see roheliseks!

Kontakt

LAPADUU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin K.

Imelised tooted, mis aitavad mul igapäevaselt vähendada plastikasutust. Väga rahul!

- Laura M.

Kaunid ja praktilised, need vahakangad on suurepärased! Soovitan kõigile.

- Kaisa R.

Minu köögis asendamatud. Väga vastupidavad ja stiilsed.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Milliseid eeliseid pakuvad vahakangad võrreldes traditsioonilise plastist toidukilega?

Kui me liigume jätkusuutliku eluviisi suunas, on vahakangad kujunenud mängumuutjaks keskkonnasõbralikes köökides. Need korduvkasutatavad, biolagunevad mähised on revolutsiooniliselt muutnud viisi, kuidas me toitu säilitame, ja nende eelised ulatuvad kaugemale kui lihtsalt toidu värskena hoidmine. Vahakangad, tuntud ka kui mesilasvahakatted, on valmistatud puuvillase kangast, mesilasvahast, puuvaigust ja jojobaõlist. Need looduslikud koostisosad loovad paindliku toidukatte, mida saab kasutada jätkusuutliku alternatiivina plastist toidukilele. Traditsiooniline plastikust toidukile on ühekordne

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid eeliseid pakuvad mesilasvahast lapikesed toidu säilitamisel?

Mesilasvahast lapikesed on uuenduslikud, jätkusuutlikud alternatiivid traditsioonilistele toidu säilitamise lahendustele. Need on valmistatud looduslikest koost
ssb.ee
Mesilasvahast lapikesed on uuenduslikud, jätkusuutlikud alternatiivid traditsioonilistele toidu säilitamise lahendustele. Need on valmistatud looduslikest koostisosadest nagu mesilasvaha, puuvaik ja jojoobiõli ning on mõeldud toidu värskena hoidmiseks, samal ajal vähendades ühekordse kasutusega plastide sõltuvust. Viimastel aastatel on toimunud oluline nihe keskkonnasõbralike toodete suunas. Tarbijad on muutunud teadlikumaks oma valikute keskkonnamõjust ja otsivad aktiivselt jätkusuutlikke alternatiive, mis lähevad kokku nende väärtustega. Mesilasvahast lapikesed on valmistatud täielikult

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.