Rohkema info nägemiseks:

TOFIX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kõigi kodumasinate hooldusele ja remondile, pakkudes professionaalseid teenuseid Peipsiääre, Mustvee ja Jõgeva valdades, kuid tehnikut on võimlaik tellida ka üle Eesti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas olete kunagi leidnud end olukorrast, kus teie pesumasin ei tööta korralikult või nõudepesumasin jätab nõud pesemata? Ärge muretsege! TOFIX OÜ on siin, et aidata teil kõigi kodumasinatega seotud muredega toime tulla. Oleme spetsialiseerunud kodumasinate hooldusele ja remondile Peipsiääre, Mustvee ja Jõgeva valdades ning pakume professionaalset abi kõigile tuntud kaubamärkidele.

Hooldame ja remondime nii eestlaetavaid kui ka pealtlaetavaid pesumasinaid, tagades nende sujuva töö. Pakume remondi- ja hooldusteenuseid pesukuivatitele, tagades nende tõrgeteta toimimise. Remondime ja hooldame integreeritavaid, eraldiseisvaid ja lauapealseid nõudepesumasinaid, tagamaks puhtad nõud iga kord.

Olenevalt tüübist hooldame ja remondime ahjusid, sealhulgas integreeritavaid, eraldiseisvaid ja lauapealseid ahjusid, välja arvatud gaasiahjud. Pakume hooldus- ja remonditeenuseid erinevatele pliidiplaatidele, sealhulgas keraamilistele pliidiplaatidele, induktsioonplaatidele ja malmist keeduplaatidele, välja arvatud gaasipliidid. Hooldame ja remondime integreeritud ja lauapealseid mikrolaineahjusid, tagades nende tõrgeteta töö.

Külmkappide puhul teostame elektroonikapõhist remonti ning uksepooluste vahetust, et tagada nende efektiivne jahutamine. Hooldame ja remondime köögikubusid – õhupuhasteid, tagades värskema õhu teie köögis. Remondime ja hooldame integreeritud ning lauapealseid kohvi- ja espressomasinaid, tagades teile maitseelamuse iga tassi jaoks.

  • Kvaliteetne Teenus: Pakume professionaalset hooldust ja remonti kõigi kodumasinate jaoks.
  • 6 Kuud Garantiid: Meie teenustele kehtib 6-kuuline garantii nii tööle kui ka varuosadele.
  • Koduvisiidid: Meie spetsialistid teevad koduvisiite, et tagada teie mugavus.
  • Lai teenustespekter: Hooldame ja remondime erinevaid kodumasinaid erinevatest kategooriatest.
  • Kliendisõbralik Hinnakujundus: Pakume õiglast hinnakujundust vastavalt remondi keerukusele.
  • Üle-Eestiline Teenindus: Võimalus tellida teenus üle terve Eesti.

Kui teil on vaja professionaalset ja usaldusväärset kodumasinate hooldus- ja remonditeenust, siis võtke meiega ühendust juba täna. TOFIX OÜ on teie usaldusväärne partner kodumasinate tõrgeteta toimimise tagamisel. Oleme siin selleks, et teie elu oleks mugavam ja stressivabam!

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

TOFIX OÜ kontaktid

TOFIX OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Tofix on loodud 07.11.2019. Esialgseks põhitegevusalaks sai jaemüük posti või interneti teel. Idee oli tegelema hakata dropshippinguga. Valmis sai tehtud veebileht, mis tegeleks mänguasjade vahendusmüügiga. Sissemakstud osakapitali on kasutatud ettevõtte ülalpidamiseks ning veebilehtede loomiseks - soetatud sai vastav tarkvara. Ettevõte esimesel majandusaastal müügitulu ei saanud. 2021. majandusaasta kasutas firma veebilehtede loomiseks soetatud tarkvara ning põhitegevusalaks oli pigem veebiportaalide tegevus. Firma kaasajastas Tapa Valla muuseumi kodulehe. Lisaks avanes võimalus hakata

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muudab TOFIX OÜ Teie elu lihtsamaks?

Kodu on koht, kus peaksime tundma end mugavalt ja lõõgastunult. Ent mis juhtub siis, kui meie usaldusväärsed kodumasinad, mis aitavad meil igapäevatoimetusi kii
ssb.ee
Kodu on koht, kus peaksime tundma end mugavalt ja lõõgastunult. Ent mis juhtub siis, kui meie usaldusväärsed kodumasinad, mis aitavad meil igapäevatoimetusi kiiremini ja tõhusamalt teha, hakkavad streikima? Just siin astub sisse TOFIX OÜ, teie usaldusväärne partner kodumasinate hoolduse ja remondi valdkonnas. Me ei tee ainult kodumasinate parandustöid; me loome mugavuse ja lihtsuse, muutes kogu protsessi nii hõlpsaks ja vaevatuks kui võimalik. TOFIX OÜ professionaalne meeskond on pühendunud teie kodumasinatega seotud murede lahendamisele. Meie ekspertteadmised ja kogemused võimaldavad meil

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.