Rohkema info nägemiseks:

KAGU BUSSID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme täisteenust pakkuv ettevõte, kes spetsialiseerub nii tööjõu vahendamisele kui ka rahvusvahelistele bussitranspordi teenustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KAGU BUSSID OÜ on pühendunud pakkuma kõrge kvaliteediga tööjõu vahendamise ja bussitranspordi teenuseid, mille eesmärgiks on lihtsustada meie klientide igapäevaseid tegevusi ja aidata neil saavutada oma äri eesmärke. Meie teenuste portfell hõlmab nii tööjõu rentimist kui ka mitmesuguseid bussitranspordi lahendusi, et rahuldada klientide erinevaid vajadusi.

Meie ettevõtte, KAGU BUSSID OÜ, loodi soovist luua usaldusväärne ja professionaalne teenusepakkuja, kes suudab pakkuda paindlikke ja kvaliteetseid lahendusi. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes mõistavad hästi tööjõu ja transportimise valdkonna nõudmisi ning väljakutseid. Oleme pühendunud sellele, et pakkuda teenuseid, mis vastavad meie klientide ootustele ja ületavad nende vajadusi.

KAGU BUSSID OÜ pakub laia valikut teenuseid tööjõu vahendamise valdkonnas. Meie tööjõu rentimisvõimalused katavad kõik vajadused – alates lühiajalisest tööjõust, mis on ideaalne ajutiste projektide jaoks, kuni pikaajalise tööjõu vahendamiseni, mis sobib hästi püsivamate ametikohtade täitmiseks. Samuti pakume spetsialiseeritud tööjõudu, mis hõlmab erinevaid erialaseid oskusi ja kvalifikatsioone. Lisaks pakume rahvusvahelist tööjõu vahendust, aidates leida kvalifitseeritud töötajaid ka kaugemalt.

Meie bussitranspordi teenused hõlmavad mitmesuguseid lahendusi, mis on kohandatud vastavalt klientide vajadustele. Pakume tellimusreise ja ekskursioone, regulaarselt toimivaid rahvusvahelisi bussiliine ning busside rentimist erinevate sündmuste ja gruppide jaoks. Samuti pakume piiriülese bussitranspordi teenuseid, mis tagavad sujuva ja mugava reisikogemuse üle rahvusvaheliste piiride.

KAGU BUSSID OÜ missiooniks on luua ja hoida pikaajalisi suhteid meie klientidega, pakkudes neile usaldusväärseid ja kvaliteetseid teenuseid, mis toetavad nende äri arengut ja mugavust. Meie pühendumus ja professionaalsus on aluseks meie edu saavutamiseks ja meie klientide rahulolu tagamiseks. Meie eesmärk on olla teie usaldusväärne partner, kellele saate alati toetuda.

KAGU BUSSID OÜ kontaktid

5 põhjust valida bussitransport oma järgmiseks ettevõtte ürituseks

Korporatiivse ürituse planeerimisel on transport kriitiline komponent, mis võib oluliselt mõjutada kogu kogemust. Bussitransport pakub mitmeid eeliseid, mis teevad sellest ideaalse valiku ettevõtetele, kes soovivad korraldada tõhusaid, nauditavaid ja vastutustundlikke üritusi. Siin on viis veenvat põhjust kaaluda bussitransporti oma järgmiseks ettevõtte kogunemiseks. Kulutõhusus Bussitranspordi valimine ettevõtte üritusteks võib kaasa tuua märkimisväärseid kokkuhoiu. Võrreldes individuaalsete autorendi või taksoteenustega, pakub tellitud buss soodsamat võimalust, eriti suuremate gruppide

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tööjõu vahendamine aitab ettevõtteid ja töötajaid

Tööjõu vahendamine on teenus, mille kaudu ettevõtted saavad juurde kvalifitseeritud töötajaid ja tööotsijad leiavad sobivaid ametikohti. See protsess hõlmab töö
ssb.ee
Tööjõu vahendamine on teenus, mille kaudu ettevõtted saavad juurde kvalifitseeritud töötajaid ja tööotsijad leiavad sobivaid ametikohti. See protsess hõlmab tööjõuagentuuride või vahendusettevõtete kaasamist, kes aitavad linkida tööotsijad ja tööandjad. Tööjõu vahendamine on oluline tööjõuturu osa, mis pakub nii ettevõtetele kui ka töötajatele mitmeid eeliseid. Ettevõtetele pakutavad eelised Tööjõu vahendamine aitab ettevõtetel kiiresti ja tõhusalt leida sobivaid kandidaate. See on eriti kasulik olukordades, kus on kiireloomuline vajadus uute töötajate järele, näiteks projektide alguses või

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.