Rohkema info nägemiseks:

A1KOOLITUS.EE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 388; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta A1KOOLITUS.EE OÜ kohta arvamuslugu!"

A1KOOLITUS.EE OÜ hetkeolukord

Juba 388 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 12 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ A1koolitus.ee on 2019 aastal loodud koolituskeskus, mille eesmärgiks oli pakkuda metallitööstussektori spetsialistidele koolitusprogramme.

2020 aasta teises pooles hakati pakkuma lisaks ka eesti keele õpet tasemel B1 või B2.

2021 aasta teises pooles hakati juurutama veebipõhist õpet neis õppekavades, kus see on võimalik, et teha koolitused kättesaadavaks ka

COVID-19 tingimustes, mil lubatud oli ainult distantsõpe. Lisaks eemaldati üks ebapopulaarseks kujunenud õppekava ning samas tehti algust uute õppekavade välja töötamisega nii metallitööde kui ka ehituse ja puhastusteeninduse ning tõstetehnika osas.

2021 aasta lõpus läbiti positiivselt lävendipõhine hindamine, mille käigus saadud tagasiside võeti arvesse uute õppekavade loomisel.

Aasta 2022 oli ideede juurutamise aasta, millega kaasnes uute koostööparnerite ja õppejõudude kaasamine. Ettevõte on alustanud õppekavade valiku laiendamist ja on läbi viinud analüüsi pakutavate koolituste vastavuses hoidmiseks tööturu nõudmistega ning tõhustanud kvaliteedi tagamist pakutavatele teenustele.

Koolituskeskus järgib lisaks tööhõive suundumustele ka siseriiklikke ja rahvusvahelisi standardeid ning kutsenõudeid personalile, et kohandada oma kutseõppeprogramme sektori vajadustele. Koolituskeskus pakub karjääri alustamiseks või professionaalsuse täiustamiseks vajalikke koolitus- ja arenguvõimalusi ning viib ellu täiendkutseõppe programme, mis hõlmavad erialast ettevalmistust ja ümberõpet, praktikat ja kvalifikatsiooni tõstmist.

Tuleval aastal plaanib ettevõte suunata täiendavaid vahendeid uute tehnoloogiate juurutamisele õppeprotsessidesse.

A1KOOLITUS.EE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.