Rohkema info nägemiseks:

KINDABUTIIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Gildi Poest leiab laias valikus Eesti käsitöömeistrite poolt valmistatud käsitööesemeid alates ehetest ja mänguasjadest kuni tarbekunsti ja suveniirideni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus traditsioon kohtub loovusega, kus iga ese jutustab loo ja kus osavate käsitööliste käed puhuvad elu unikaalsetesse loominguistesse. KINDABUTIIK OÜ-s, mis asub Pärnu ajaloolise Maarja-Magdaleena Gildi südames, kutsume teid avastama võluvat kogumit käsitööehteid, hubaseid kudumeid ja autentseid Eesti kingitusi ja käsitöötooteid.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: säilitada Eesti käsitöö rikkalikku kangast ja jagada seda maailmaga. Iga meie kollektsiooni tükk ei ole lihtsalt toode; see on tunnistus käsitööliste kirglikkusest ja pühendumusest, kes on oma oskusi lihvinud aastatepikkuse praktika käigus. Alates meie käsitöö delikaatsetest keerukustest kuni meie sepatööde robustse elegantsini, iga loodu on pärandiosa, mida saate koju viia.

Mähkige end meie kudumite soojusesse, iga silmus nagu hubane kallistus Baltikumist. Ehtige end käsitööehtega, mis püüab Eesti looduse ilu. Too oma koju killuke Eesti võlu meie vilditoodetega, või leia täiuslik souvenir, et mälestada oma teekonda.

KINDABUTIIK OÜ-s usume käsitsi valmistatud toodete väesse. Me tähistame iga eseme individuaalsust, teades, et ükski kaks tükki ei ole täpselt ühesugused. Meie uksed on teile avatud, et kogeda loomise maagiat, õppida meistritelt meie töötubades ja leida see eriline midagi, mis kõnetab teie südant.

Liituge meiega meie missioonis hoida elus traditsioonilist Eesti käsitöökunsti. Olgu teil otsingul ainulaadne kingitus, hinnatud mälestuseseme või lihtsalt soov nautida käsitöö ilu, KINDABUTIIK OÜ on teie sihtkoht parima Eesti käsitöö jaoks.

Omaks võtke meisterlikkus, ajalugu ja Eesti hing iga avastatud tükiga siin. Tere tulemast meie loojate ja peente käsitööde hindajate kogukonda. Tere tulemast KINDABUTIIK OÜ-sse.

Kontakt

KINDABUTIIK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura S.

Olen alati leidnud siit unikaalseid kingitusi oma lähedastele!

- Mart P.

Ma ei saa külastamata jätta! Nad pakuvad alati midagi uut ja huvitavat!

- Kati S.

Nende käsitööesemed on alati kvaliteetsed ja kaunid!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Milline on Eesti ehte kunstilise väljenduse roll kultuuris ja pärandis?

Eesti ehe ei ole lihtsalt aksessuaar; see on lugu, mis on kootud ajaloo, kultuuri ja meisterlikkuse niitidest. See käsitöö on sügavalt juurdunud eesti rahva traditsioonidesse, peegeldades nende sidet looduse, folkloori ja esivanemate oskustega, mis on põlvest põlve edasi antud. Eesti ehtekunsti ajalugu on sama vana kui riigi rikas minevik. Antiiksete talismanide keerukatest kujunditest kuni kaasaegse ajastu peente tükkideni räägib iga ese ellujäämise, identiteedi ja uhkuse lugu. Käsitöö on arenenud, kuid olemus on jäänud rahvuspärandiga seotuks. Tänapäeva maailmas paistab Eesti ehe silma oma

Dropdown

kõik artiklid

Mis teeb käsitöökudumitest nii erilise kingituse?

Kudumid, termin, mis manab silme ette hubased kampsunid, elegantsed sallid ja koduse villa soojust, on kunstivorm, millel on sügavad juured traditsioonis ja kul
ssb.ee
Kudumid, termin, mis manab silme ette hubased kampsunid, elegantsed sallid ja koduse villa soojust, on kunstivorm, millel on sügavad juured traditsioonis ja kultuuris. See käsitöö, mis on põlvest põlve edasi antud, pole lihtsalt riiete loomine; see on pärandi, oskuste ja teekonna lugu lihtsast villast valmis rõivaesemeni. Kudumid on ajaproovile vastu pidanud, olles mitte ainult praktiline lahendus soojusele, vaid ka moeavaldus. Nende mitmekülgsus ja kohandatavus on teinud neist garderoobide püsiva elemendi üle kogu maailma, ületades aastaaegu ja trende. Kudumine on enamat kui käsitöö; see on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.