Rohkema info nägemiseks:

ML INFOKIOSK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme tipptasemel infokioskide ja kioskite tarkvaralahenduste pakkumisega, mis võimaldavad avalikes kohtades turvalist ja efektiivset infoliiklust ning kliendikogemuste täiustamist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast digitaalse kaasatuse esirinnale, kus ML INFOKIOSK OÜ seisab innovatsiooni majakana infokioskite maailmas. Meie teekond algas visiooniga revolutsiooniliselt muuta inimeste suhtlust avalikes kohtades oleva infoga. Täna pakume uhkusega laia valikut Sitekiosk tarkvara lahendusi ja tipptasemel infokioskeid, mis on loodud rahuldama mitmesuguseid vajadusi ja keskkondi.

Meie tootevalikus on mitmekesine valik kioskeid, alates stiilsetest eraldiseisvatest üksustest nagu ML Infokiosk 510 ja 960 seeria, kuni vastupidavate välikioskideni, mis on ehitatud elementidele vastu pidama, nagu ML Infokiosk 560E ja 980E. Ruumide jaoks, mis nõuavad integreeritumat lähenemist, sulanduvad meie seinale kinnitatavad kioskid nagu ML Infokiosk 515W ja 920W sujuvalt igasse keskkonda.

Meie pakkumiste südameks on SiteKiosk™ tarkvara, turvalisuse ja funktsionaalsuse jõujaam. Uhkusega PROVISIO toodete edasimüüjana toome teieni maailma juhtiva kioskitarkvara, tagades teie avaliku ligipääsu kioskite kaitse rikkumise ja häkkimise eest. Üle 10 000 rahuloleva kliendi üle maailma, PROVISIO kogemus turvalistes kioskirakendustes ja digitaalses sildistamises on võrreldamatu.

Meie kioskid on rohkem kui lihtsalt riistvara; need on värav täiustatud kliendikogemusteni. Nad pakuvad põhilisi eeliseid nagu turvaline avalik ligipääs, kohandatavad liidesed ja kaugjuhtimisvõimalused. Olgu teie eesmärgiks pakkuda teavet, lihtsustada teenuseid või parandada kliendisuhtlust, meie kioskid on loodud teie äri tõstmiseks.

Haara tulevikust kinni ML INFOKIOSK OÜ-ga, kus me ühendame tipptehnoloogia erakordse klienditeenindusega. Aitame teil valida täiusliku kioskilahenduse, et tuua teie projekt ellu. Võtke ühendust täna ja astuge lõputute võimaluste maailma.

Uurige meie valikut infokioskeid, eraldiseisvaid kioskeid, seinale kinnitatavaid kioskeid ja välikioskeid, mis on valmistatud täiuslikkusele, ja saage aru, miks me oleme arvutilisaseadmete tootmise liidrid.

Kontakt

ML INFOKIOSK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna M.

Suurepärane klienditeenindus ja tipptasemel kioskitehnoloogia.

- Laura K.

ML INFOKIOSK OÜ infokioskid on meie äritegevust oluliselt täiustanud. Suur tänu professionaalsele meeskonnale!

- Jaan T.

Kioskite tarkvara on lihtne kasutada ja turvaline.

Kuidas võivad infokioskid parandada kliendikogemust ja vähendada ooteaegu?

Infokioskid muutuvad üha olulisemaks osaks klienditeeninduse strateegiast erinevates sektorites. Need iseseisvad seadmed pakuvad kasutajatele teavet, teenuseid ja tehinguid ilma otsese inimkontaktita. Vaatame, kuidas infokioskid võivad teie äritegevust ja kliendisuhtlust revolutsioneerida. Kliendikogemuse parandamine Infokioskid annavad klientidele võimaluse iseend teenindada nende mugavuse järgi. See iseteeninduslik lähenemine võib oluliselt parandada kliendirahulolu, kuna see vastab kasvavale eelistusele kiire ja iseseisva teeninduse järele. Infokioskid pakuvad koheseid teabe- ja

Dropdown

kõik artiklid

Mille järgi valida endale õige kioskitarkvara?

Kioskitarkvara on eneseteeninduskioskite taga olev jõud, pakkudes interaktiivset platvormi klientidele teie teenuste või toodetega suhtlemiseks. Ettevõtete jaok
ssb.ee
Kioskitarkvara on eneseteeninduskioskite taga olev jõud, pakkudes interaktiivset platvormi klientidele teie teenuste või toodetega suhtlemiseks. Ettevõtete jaoks on oluline valida õige kioskitarkvara, mis vastab nende operatiivsetele vajadustele ja parandab kliendikogemust. Oma kioski vajaduste mõistmine Enne valikuprotsessi sukeldumist on oluline mõista oma ettevõtte konkreetseid vajadusi. Kaaluge eesmärke, mida soovite oma kioski kasutuselevõtuga saavutada, näiteks ooteaegade vähendamine, müügi suurendamine või informatsiooni pakkumine. Kliendi ootuste mõistmine ja see, kuidas nad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.