Rohkema info nägemiseks:

MATMARKAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke kinnisvarateenuseid, üldehitust ning spetsialiseeritud elektri- ja sanitaartöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus teie kinnisvaraambitsioonid saavad reaalsuseks, kus iga laotud tellis on samm lähemale teie unistuste ruumile ja kus iga ühendatud juhe annab jõudu teie ambitsioonidele. MATMARKAR OÜ-s me ei ehita ainult hooneid; me loome pärandeid, mugavaid kodusid ja funktsionaalseid tööruume, mis peavad ajale vastu.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Pakume terviklikke kinnisvara teenuseid, üldist ehitust ja spetsialiseeritud elektri- ja sanitaartöid.' See missioon ajendab meid igas ettevõtmises silma paistma, tagades, et me ei paku ainult struktuure, vaid ka usaldusväärsust, kindlust ja võrdlematut väärtust meie klientidele.

Kui otsite kinnisvara ostu ja müüki, otsite üldisi ehitus- ja remonditöid või vajate asjatundlikke elektri- ja sanitaartöid, oleme varustatud oskuste, kogemuste ja kirega, et teie visioon ellu viia. Meie pühendunud professionaalide meeskond on pühendunud pakkuma teile sujuvat kogemust algusest lõpuni, tagades, et teie projekti iga aspekti käsitletakse suurima hoole ja täpsusega.

MATMARKAR OÜ-s usume, et iga projekt on partnerlus, koostöö teie unistuste ja meie pühendumuse vahel neid reaalsuseks muuta. Kutsume teid ühinema meie loomise teekonnaga, kus iga saavutust tähistatakse ja iga valmis projekt on meie ühise edu tunnistus.

Astuge oma ehitusteekonnale MATMARKAR OÜ-ga, kus me ei ehita ainult struktuure, me Loome unistusi, loome väärtust!

MATMARKAR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Terje

Usaldusväärsed ehitusteenused ja meeldiv suhtlus.

- Margus

Suurepärased välitööd, täpsed ja professionaalsed.

- Liis

Imeline kinnisvaraostukogemus. Asjatundlikkus ja sõbralik suhtumine.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MATMARKAR OÜ tegevusaruanne 2022

Matmarkar OÜ eesmärgiks on 2023.aastast tegeleda põhiliselt üldehitusega. Teemapark Eldri krundil ootab müümist, koos maaüksusega. Vabaaja tegevustest saadi tulu 5,5 tuh €. Ehitustöödest tulu 119,8 tuh €, suurim klient Mercur Trust OÜ Võru maakonnas. Tööd lõpetatakse juuliks 2023.a. Kuna 2022 alustatud objektidest on enamus pooleli, ei ole ka arved lõpuni vormistatud. Sellest ka väike kahjum. 2023.a. maikuu lõpuga jõuti kasumisse 3,5 tuhandega.

Dropdown

kõik artiklid

Jätkusuutliku ehituse tulevik

Jätkusuutlik ehitus viitab ehituspraktikatele, mis on keskkonnasõbralikud ja ressursitõhusad läbi hoone elutsükli, alates asukohast kuni disaini, ehituse, kasut
ssb.ee
Jätkusuutlik ehitus viitab ehituspraktikatele, mis on keskkonnasõbralikud ja ressursitõhusad läbi hoone elutsükli, alates asukohast kuni disaini, ehituse, kasutamise, hoolduse, renoveerimise ja lammutamiseni. See kontseptsioon ei puuduta ainult keskkonnaalaseid eeliseid, vaid hõlmab ka majanduslikke ja sotsiaalseid mõõtmeid, tagades tasakaalustatud lähenemise arengule. Ehitustööstusel on oluline mõju keskkonnale, moodustades märkimisväärse osa maailma energiatarbimisest ja süsinikdioksiidi heitkogustest. Seetõttu on kasvav vajadus jätkusuutlike ehituspraktikate järele, mis võiksid vähendada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.