Rohkema info nägemiseks:

FARMATAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1289; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FARMATAR OÜ kohta arvamuslugu!"

FARMATAR OÜ hetkeolukord

Juba 1289 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Farmatar OÜ käesolev, edaspidi nimetatud 2022. majandusaasta aruanne on koostatud perioodi 01.01.2022 kuni 31.12.2022. kohta.

Ettevõtte tegevusele avaldas mõju Covid-19 viiruse pandeemiast tulenenud ebastabiilsus turul ning veebruaris 2022 alanud Ukraina sõda, mille tulemusena jäi klientide arv väiksemaks ning osadel tootjatel esinesid erinevatest tootmissisenditest lähtuvalt hankeprobleemid ja tarnekindlus muutus ebastabiilseks. 2022. majandusaastal on ettevõtte kasvatanud olulisel määral püsiklientide mahtu. Lisandus distribustsiooni ja müügiesinduslepinguid mitme ravimi ja meditsiinikaupade tootjaga. Ettevõtte müügitulu jäi oluliselt väiksemaks plaanitust ja äritegevusest saadi kahjumit 331 tuhat eurot.

2022. majandusaasta lõpuks oli Farmatar OÜ varade maht 649 tuhat eurot ning omakapital -508 tuhat eurot.

2023. majandusaastal plaanib Farmatar OÜ jätkata ravimite ja muude apteegikaupade hulgimüüki ning laiendada seda erinevatele kliendigruppidele. Farmatar OÜ plaanib jätkata teenindamist koostöös muu tervishoiuteenuse ärivaldkonnaga, pakkudes näiteks distributsiooni ja laokäitlemiseteenust ravimi ja meditsiinikaupade tootjatele. Alanud majandusaastal oleme saanud jätkata müügitulu arengut. Müügikäibe jätkumist planeeritud tasemel on oodata 2023. majandusaastal. Farmatar OÜ raamatupidamise aastaaruanne on koostatud lähtudes ettevõtte teguse jätkamisest.

Farmatar OÜ netovara seisuga 31.12.2022 ei vasta äriseadustiku nõuetele. Ettevõtte juhtkonna hinnangul on järgneva aruandeperioodi majandustegevuse tulem piisav omakapitali äriregistri nõuetele vastavusse viimiseks. Farmatar OÜ raamatupidamise aastaaruanne on koostatud lähtudes ettevõtte tegevuse jätkumisest. Ettevõtte emaettevõte on lubanud tagada tütarettevõttele finantstoetuse andmist kuni 31.12.2023 ja vajadusel edaspidi. Emaettevõte tagab, et tütarettevõtte kohustused saavad tähtaegselt täidetud.

FARMATAR OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.